Käytämme evästeitä, jotta pystymme tarjoamaan sinulle parasta mahdollista palvelua sekä sujuvan selailukokemuksen. Jos jatkat nettisivujemme käyttöä, annat meille valtuudet Käytämme evästeitä.

Suodatin

Saadaksesi tarkemman mittauksen pään leveydestä

29 100

Alpina Kaikki tuotemerkit

(41)

Näytä tuotteet välillä 1 - 41

Alpina Mister Spexistä

Alpina-aurinkolasit on suunniteltu erityisesti ulkoilua rakastaville. Mallistossa yhdistyvät muodikas muotoilu ja käyttömukavat designit. Brändiin on haettu inspiraatiota urbaaneista nykytrendeistä sekä perinteisestä vintage-tyylistä. Tuotteissa yhdistyvät uusin tekniikka ja innovatiiviset materiaalit. Siksi Mister Spexin tarjoama muodikas Alpina-mallisto sopii sekä urheiluun että vapaa-aikaan.

Mister Spexin Alpina-mallistolle ominaista on varioflex-linssien käyttö. Aurinkolasit mukautuvat valaistuksen mukaan, vähentävät UV-häikäisyä, kestävän naarmuuntumista ja pölyä ja vähentävät huurtumista, mikä tekee niistä ihanteellisen ulkoiluun. Mallisto ihastuttaa kuitenkin pääasiallisesti tyylikkäillä malleillaan ja linssien kulmikkuus ja aisojen pyöristetty muoto luovat miellyttävän ja virtaviivaisen tunnun.

Mister Spexin Alpina-mallistossa valittavanasi on useita urheilullisia silmälaseja ja voit löytää omille kasvoillesi parhaiten sopivan muodon virtuaalisessa sovituspalvelussamme löytääksesi omaan tyyliisi ja omiin tarpeisiisi sopivat miellyttävät, kestävät ja muodikkaat silmälasit. Voit olla varma Mister Spexin tarjoamasta laadusta. Mister Spex on Euroopan suosituin verkko-optikkoliike, jolla on yli 1,5 miljoonaa tyytyväistä asiakasta.

  • Ilmainen neuvonta 09-2311 3508
  • Ilmaiset toimituskulut yli 49€
  • 90 päivän palautusoikeus
  • Linssit sisältyvät hintaan **

* Myymälän normaalin kehyshinnan ja suositellun jälleenmyyntihinnan summa (RRP) kahdelle heijastamattomalla ja naarmuuntumattomalla pinnalla varustetulle muoviselle yksiteholinssille (taitekerroin 1.5) joiden voimakkuus on korkeintaan SF. +6.0/-6.0 D; cyl. +2.0/-2.0 D.

** Kaikissa kehyksissä on kaksi heijastamattomalla ja naarmuuntumattomalla pinnalla varustettua muovista yksiteholinssiä (taitekerroin 1.5), joiden voimakkuus on korkeintaan SF. +6.0/-6.0 D; cyl. +2.0/-2.0 D.

Yliviivatut hinnat ilman suositeltua jälleenmyyntihintaa ovat Mister Spexin normaalihintoja.