Käytämme evästeitä, jotta pystymme tarjoamaan sinulle parasta mahdollista palvelua sekä sujuvan selailukokemuksen. Jos jatkat nettisivujemme käyttöä, annat meille valtuudet Käytämme evästeitä.

Suodatin

Saadaksesi tarkemman mittauksen pään leveydestä

83 249
  • adidas

adidas Aurinkolasit

(39)

Näytä tuotteet välillä 1 - 39

Adidas-aurinkolasit

Adidas-aurinkolasit Mister Spexin aurinkolasimallistojen helmi on Adidaksen "Originals"-mallisto. Adidas Originalsin persoonallinen apilanlehtilogo juhlistaa Adidas-vaatteiden klassista tyyliä ja rikasta perinnettä. Nykyinen mallisto sisältää retrohenkisiä aurinkolaseja, joissa on ainutlaatuinen moderni tulkinta.

Adidas Originals -malliston aurinkolaseissa yhdistyvät tyylikkäät historian hetket ja uusimmat pop-trendit. Moniin malleihin on haettu inspiraatiota 1980-luvun loppupuolen muodista ja asenteista. Yksi asia on varma: Adidas Originals -aurinkolasit antavat sinulle mahtavan ulkonäön seuraavissa juhlissasi.

Urheiluvaatejätti valmistaa Adidas Performance -nimellä urheiluvaatteita, joista se on saanut mainetta ja kunniaa ympäri maailman. Tuotteet, joissa komeilee kuuluisa kolmiviivainen logo, on suunniteltu optimaaliseen suorituskykyyn urheilussa ja vapaa-ajalla. Pääpaino on kestävyydessä ja äärimmäisessä suorituskyvyssä.

Adidas-aurinkolaseille ominaista on niiden ainutlaatuinen muotokieli, etenkin linssien muoto ja kehysten sangat. Kaikissa malleissa on isot linssit, jotka tarjoavat parasta mahdollista suojaa auringolta - ja paparazzien kameroilta. Sekä muovi- että metallikehykset on valmistettu parhaalla ammattitaidolla ja niissä on useita mielenkiintoisia yksityiskohtia. Adidas Delhi -malli on hyvä esimerkki tästä: se on harjattu 24 karaatin kullalla.

Valitse oma suosikkimallisi Adidaksen aurinkolasimallistosta. Tuotesivuilla on lisätietoa aurinkolaseista, sekä useita kuvia ja 360 asteen näkymä. Lisää sitten aurinkolasit ostoskoriisi ja tee tilauksesi. Lähetämme uudet aurinkolasisi mahdollisimman pian tilauksesi saatuamme.

Etkö ole tyytyväinen uusiin Adidas-aurinkolaseihisi? Ei hätää. Tarjoamme 90 päivän palautusoikeuden. Lähetä aurinkolasisi meille määräajan sisään, ja valitse eri malli verkkokaupastamme. Tämä on vain yksi monista syistä siihen, miksi Mister Spex on silmälasien ja aurinkolasien paras verkkokauppa.

  • Ilmainen neuvonta 09-2311 3508
  • Ilmaiset toimituskulut yli 49€
  • 90 päivän palautusoikeus
  • Linssit sisältyvät hintaan **

* Myymälän normaalin kehyshinnan ja suositellun jälleenmyyntihinnan summa (RRP) kahdelle heijastamattomalla ja naarmuuntumattomalla pinnalla varustetulle muoviselle yksiteholinssille (taitekerroin 1.5) joiden voimakkuus on korkeintaan SF. +6.0/-6.0 D; cyl. +2.0/-2.0 D.

** Kaikissa kehyksissä on kaksi heijastamattomalla ja naarmuuntumattomalla pinnalla varustettua muovista yksiteholinssiä (taitekerroin 1.5), joiden voimakkuus on korkeintaan SF. +6.0/-6.0 D; cyl. +2.0/-2.0 D.

Yliviivatut hinnat ilman suositeltua jälleenmyyntihintaa ovat Mister Spexin normaalihintoja.