Käytämme evästeitä, jotta pystymme tarjoamaan sinulle parasta mahdollista palvelua sekä sujuvan selailukokemuksen. Jos jatkat nettisivujemme käyttöä, annat meille valtuudet Käytämme evästeitä.

Designaurinkolasit

Premiummarken

Näytetyt tuotteet

Suodatin

Saadaksesi tarkemman mittauksen pään leveydestä

Sunglasses

(952)
Näytä tuotteet välillä 1 - 60/952

Design-aurinkolasit Mister Spexistä

Mister Spex tarjoaa äärimmäisen suuren määrän eri huippumerkkejä. Siksi se on huomattavasti kilpailijoitaan edellä mitä tulee design-aurinkolaseihin. Mister Spex myy kaikkia merkittävimpiä design-aurinkolasimerkkejä, joihin kuuluvat tietenkin persoonalliset Ray-Ban-aurinkolasit, maailmankuulu Oakley, ylellinen D&G ja viettelevä Bvlgari. Jos haet tiettyä mallia, tiedät oman suosikkityylisi tai haluat vain selata Mister Spexin valtavaa design-aurinkolasien valikoimaa, olet tullut oikeaan paikkaan.

Kirjoita omien aurinkolasiesi nimi tai koodi tämän sivun vasempaan ylälaitaan tai käytä vasemmalla puolella olevia käteviä suodattimia kaventaaksesi hakuasi ja löytääksesi sinulle parhaiten sopivat aurinkolasit. Vaikka tarjoamme lyömättömän 90 päivän palautusoikeuden, voit sovittaa myös design-aurinkolaseja verkossa ennen kuin ostat ne. Käytä verkkopohjaista sovitustyökaluamme ja lataa itsestäsi valokuva nähdäksesi, miten hyvin design-aurinkolasit sopivat sinulle.

Jos et ole varma, minkä design-aurinkolasien tyylin valita, mikset valitsisi vaikka James Bondin Casino Royale -elokuvassa käyttämän mallin Persol 2720S tai Steve McQueenin suosikkimallin PO 0714. Naiset saattavat tunnistaa Audrey Hepburnin Aamiainen Tiffanylla -elokuvassa käyttämät Ray Ban -aurinkolasit tai Lady Gagan Bad Romance -kappaleen musiikkivideolla käyttämän Carrera Champions -mallin.

Kun tarjolla on niin laaja valikoima erilaisia design-aurinkolasien tyylejä ja malleja, ei ole ihme, että kaikki julkkikset käyttävät niitä ja että ne ovat niin muodikkaita tänä kesänä. Koosta, muodosta ja tyylistä riippumatta löydät Mister Spexistä design-aurinkolasit, jotka täydentävät tyyliäsi täydellisesti.

Älä jää paitsi hyvistä tarjouksista - tilaa uutiskirjeemme

Saa tietoa uusimmista kampanjoista ja uusimmista tuotteistamme!

  • Ilmainen neuvonta 09-2311 3508
  • Ilmaiset toimituskulut yli 49€
  • 90 päivän palautusoikeus
  • Linssit sisältyvät hintaan **

* Myymälän normaalin kehyshinnan ja suositellun jälleenmyyntihinnan summa (RRP) kahdelle heijastamattomalla ja naarmuuntumattomalla pinnalla varustetulle muoviselle yksiteholinssille (taitekerroin 1.5) joiden voimakkuus on korkeintaan SF. +6.0/-6.0 D; cyl. +2.0/-2.0 D.

** Kaikissa kehyksissä on kaksi heijastamattomalla ja naarmuuntumattomalla pinnalla varustettua muovista yksiteholinssiä (taitekerroin 1.5), joiden voimakkuus on korkeintaan SF. +6.0/-6.0 D; cyl. +2.0/-2.0 D.

Yliviivatut hinnat ilman suositeltua jälleenmyyntihintaa ovat Mister Spexin normaalihintoja.