Käytämme evästeitä, jotta pystymme tarjoamaan sinulle parasta mahdollista palvelua sekä sujuvan selailukokemuksen. Jos jatkat nettisivujemme käyttöä, annat meille valtuudet Käytämme evästeitä.
Sunglasses for oval faces

Suodatin

Saadaksesi tarkemman mittauksen pään leveydestä

23 576

Aurinkolasit ovaaleille kasvoille

(4 979)
Näytä tuotteet välillä 1 - 60/4 979

Aurinkolasit soikeille kasvoille

Onko sinulla kauniit soikeat kasvot? Mister Spexistä löydät unelmiesi aurinkolasit. Meillä on useita kehyksiä, jotka tuovat esiin soikeiden kasvojesi parhaat piirteet ja varmistavat, että näytät upealta niin rannalla kuin kesäkadullakin. Mister Spexin sivustolta löydät kehyksiä yli 60 tuotemerkiltä ja soikeille kasvoille sopivien aurinkolasien valikoimamme sisältää tuotteita aurinkolasien suosituimmilta suunnittelijoilta, kuten Ray-Banilta. Siksi tämä mallisto sopii täydellisesti niille, joille on tärkeää pysyä muodin aallonharjalla.

Kun valitset soikeille kasvoille sopivat aurinkolasit, muista tutustua polarisoiduilla linsseillä varustettujen aurinkolasien valikoimaamme, koska ne antavat silmillesi hieman lisäsuojaa. Saat myös mahdollisuuden valita naarmuuntumisenestokäsittelyn, mikä on hyvä silloin, kun aurinkolasit kulkevat mukanasi joka paikkaan ja haluat saada ne pysymään uuden veroisina mahdollisimman kauan.

Meillä on useita soikeille kasvoille sopivia ihania aurinkolaseja, joten ymmärrämme, että haluat sovittaa niitä kaikkia! Mister Spexissä voit onneksi sovittaa niitä kaikkia kätevässä virtuaalisessa sovitustyökalussamme. Tämä työkalu antaa mahdollisuuden sovittaa eri aurinkolaseja virtuaalisesti ja nähdä kolmiulotteisesti, miltä ne näyttävät kasvoillasi.

Älä jää paitsi hyvistä tarjouksista - tilaa uutiskirjeemme

Saa tietoa uusimmista kampanjoista ja uusimmista tuotteistamme!

  • Ilmainen neuvonta 09-2311 3508
  • Ilmaiset toimituskulut yli 49€
  • 90 päivän palautusoikeus
  • Linssit sisältyvät hintaan **

* Myymälän normaalin kehyshinnan ja suositellun jälleenmyyntihinnan summa (RRP) kahdelle heijastamattomalla ja naarmuuntumattomalla pinnalla varustetulle muoviselle yksiteholinssille (taitekerroin 1.5) joiden voimakkuus on korkeintaan SF. +6.0/-6.0 D; cyl. +2.0/-2.0 D.

** Kaikissa kehyksissä on kaksi heijastamattomalla ja naarmuuntumattomalla pinnalla varustettua muovista yksiteholinssiä (taitekerroin 1.5), joiden voimakkuus on korkeintaan SF. +6.0/-6.0 D; cyl. +2.0/-2.0 D.

Yliviivatut hinnat ilman suositeltua jälleenmyyntihintaa ovat Mister Spexin normaalihintoja.