Käytämme evästeitä, jotta pystymme tarjoamaan sinulle parasta mahdollista palvelua sekä sujuvan selailukokemuksen. Jos jatkat nettisivujemme käyttöä, annat meille valtuudet Käytämme evästeitä.
Sunglasses for round faces

Suodatin

Saadaksesi tarkemman mittauksen pään leveydestä

23 576

Aurinkolasit pyöreille kasvoille

(2 601)
Näytä tuotteet välillä 1 - 60/2 601

Aurinkolasit pyöreille kasvoille

Kun valitset täydelliset aurinkolasit tulevaa kesää varten, haluat kehykset, jotka sopivat täydellisesti kasvojesi muotoon. Siksi voit nyt tutustua useisiin kasvojen muotoihin sopiviin aurinkolaseihin löytääksesi sopivan mallin. Pyöreille kasvoille sopivien aurinkolasien mallisto on oiva esimerkki siitä, miten voit löytää itsellesi parhaiten sopivat aurinkolasit. Mister Spex auttaa sinua löytämään oikeat, parhailta näyttävät ja laadukkaimmat aurinkolasit, jotka tarjoavat riittävästi suojaa auringolta.

Tämä aurinkolasimallisto sisältää useita erilaisia vaihtoehtoja. Aurinkolasit on suunniteltu ja mitoitettu erityisesti pyöreisiin kasvoihin sopiviksi. Linssit on muotoiltu kasvojesi mukaan. Mikset kokeilisi virtuaalista sovitustyökaluamme nähdäksesi, miltä ne näyttävät omilla kasvoillasi? Tämä on paras tapa valita oikeat aurinkolasit. Voit aina tuntea olosi turvalliseksi tehdessäsi tilauksen Mister Spex -verkkokaupassa.

Haluamme sinun saavan tilaamasi tuotteet mahdollisimman nopeasti ja alkuperäisessä kunnossa. Jos teet tilauksen ennen kello 14 minä tahansa arkipäivänä, takaamme, että toimitamme tuotteesi samana päivänä. Tutustu siis Mister Spexin pyöreille kasvoille sopivien aurinkolasien mallistoon jo tänään.

Älä jää paitsi hyvistä tarjouksista - tilaa uutiskirjeemme

Saa tietoa uusimmista kampanjoista ja uusimmista tuotteistamme!

  • Ilmainen neuvonta 09-2311 3508
  • Ilmaiset toimituskulut yli 49€
  • 90 päivän palautusoikeus
  • Linssit sisältyvät hintaan **

* Myymälän normaalin kehyshinnan ja suositellun jälleenmyyntihinnan summa (RRP) kahdelle heijastamattomalla ja naarmuuntumattomalla pinnalla varustetulle muoviselle yksiteholinssille (taitekerroin 1.5) joiden voimakkuus on korkeintaan SF. +6.0/-6.0 D; cyl. +2.0/-2.0 D.

** Kaikissa kehyksissä on kaksi heijastamattomalla ja naarmuuntumattomalla pinnalla varustettua muovista yksiteholinssiä (taitekerroin 1.5), joiden voimakkuus on korkeintaan SF. +6.0/-6.0 D; cyl. +2.0/-2.0 D.

Yliviivatut hinnat ilman suositeltua jälleenmyyntihintaa ovat Mister Spexin normaalihintoja.