Käytämme evästeitä, jotta pystymme tarjoamaan sinulle parasta mahdollista palvelua sekä sujuvan selailukokemuksen. Jos jatkat nettisivujemme käyttöä, annat meille valtuudet Käytämme evästeitä.
Sävytetyt aurinkolasit

Sävytetyt aurinkolasit

Suodatin

Saadaksesi tarkemman mittauksen pään leveydestä

29 576

Sävytetyt aurinkolasit

(1 384)
Näytä tuotteet välillä 1 - 60/1 384

Sävytetyillä linsseillä varustetut aurinkolasit Mister Spex Suomesta

Sävytetyillä linsseillä varustetut aurinkolasit sopivat täydellisesti sekä sisä- että ulkoaktiviteetteihin. Niiden yläreunassa on tumma sävytys, joka vaalenee asteittain alareunaa kohti. Tummin sävy suojaa silmiäsi auringon säteiltä ja vaaleampi osa tarjoaa näöntarkkuutta. Jos siis ajat esimerkiksi autoa, näiden sävytetyillä linsseillä varustettujen aurinkolasien yläosa ehkäisee heijastusta ja alaosa varmistaa parhaan mahdollisen näöntarkkuuden. Tämä ainutlaatuinen ominaisuus tekee sävytetyistä linsseistä loistavan valinnan useisiin eri aktiviteetteihin, kuten autolla ajoon, shoppailuun, juhlimiseen, retkeilyyn, lentokoneella lentämiseen ja niin edelleen.

Sävytetyillä linsseillä varustetut aurinkolasit tarjoavat hienon yhdistelmän tyyliä ja toiminnallisuutta. Niitä on tarjolla useissa silmiinpistävissä väreissä, muodoissa ja koissa, jotka sopivat erilaisiin makuihin ja tarpeisiin. Mister Spex tarjoaa ainutlaatuisen valikoiman sävytetyillä linsseillä varustettuja aurinkolaseja sellaisilta huippumerkeiltä kuin Ray Ban, Gucci, Prada, Burberry ja Carrera.

Mister Spex on Euroopan johtava verkko-optikkoliike. Tarjoamme toimituksen saman päivän aikana sekä nopean lähetyksen, jota voit seurata. Tavoitteemme on varmistaa, että sävytetyillä linsseillä varustettujen aurinkolasien ostaminen on aina miellyttävä kokemus.

Älä jää paitsi hyvistä tarjouksista - tilaa uutiskirjeemme

Saa tietoa uusimmista kampanjoista ja uusimmista tuotteistamme!

  • Ilmainen neuvonta 09-2311 3508
  • Ilmaiset toimituskulut yli 49€
  • 90 päivän palautusoikeus
  • Linssit sisältyvät hintaan **

* Myymälän normaalin kehyshinnan ja suositellun jälleenmyyntihinnan summa (RRP) kahdelle heijastamattomalla ja naarmuuntumattomalla pinnalla varustetulle muoviselle yksiteholinssille (taitekerroin 1.5) joiden voimakkuus on korkeintaan SF. +6.0/-6.0 D; cyl. +2.0/-2.0 D.

** Kaikissa kehyksissä on kaksi heijastamattomalla ja naarmuuntumattomalla pinnalla varustettua muovista yksiteholinssiä (taitekerroin 1.5), joiden voimakkuus on korkeintaan SF. +6.0/-6.0 D; cyl. +2.0/-2.0 D.

Yliviivatut hinnat ilman suositeltua jälleenmyyntihintaa ovat Mister Spexin normaalihintoja.