Käytämme evästeitä, jotta pystymme tarjoamaan sinulle parasta mahdollista palvelua sekä sujuvan selailukokemuksen. Jos jatkat nettisivujemme käyttöä, annat meille valtuudet Käytämme evästeitä.
Blogger for Mister Spex 2019 - Anna

Blogger for Mister Spex

Anna

Suoraan tuotteeseen

Pehmeä cat eye ja selkeä kulmarajaus: Anna-Lauran laseissa on kiinnitetty huomiota yksityiskohtiin. Samanaikaisesti hänen aurinkolasinsa yhdistävät eri elementtejä kontrasteja hyödyntäen, kuten elegantit Windsorit, klassiset värit ja peililinssit - luoden uuden lookin menneen ja tämän päivän välillä.

Anna on itävaltalainen vaikuttaja, joka viihdyttää uskollisia seuraajiaan arkipäivän tapahtumilla ja matkustusvinkeillä. Hänen malleistaan näkyy eksoottinen tyyli.

“Mielestäni silmälaseilla voi todella luoda muotitietoisen lookin, joka tarjoaa itselle uutta itsevarmuutta.“

Suunnitteluprosessi

Anna käytti omaa tyyliään ja lookkiaan suunnitteluvaiheessa. Hän halusi säilyttää malleissa oman tyylinsä ja samalla kokeilla hieman uutta.

Blogger for Mister Spex - Anna Blogger for Mister Spex - Anna Blogger for Mister Spex - Anna

Suodatin

Saadaksesi tarkemman mittauksen pään leveydestä

41 90

tuotetta

(17)
Näytä tuotteet välillä 1 - 17/17
Älä jää paitsi hyvistä tarjouksista - tilaa uutiskirjeemme

Saa tietoa uusimmista kampanjoista ja uusimmista tuotteistamme!

  • Ilmainen neuvonta 09-2311 3508
  • Ilmaiset toimituskulut yli 49€
  • 90 päivän palautusoikeus
  • Linssit sisältyvät hintaan **

* Myymälän normaalin kehyshinnan ja suositellun jälleenmyyntihinnan summa (RRP) kahdelle heijastamattomalla ja naarmuuntumattomalla pinnalla varustetulle muoviselle yksiteholinssille (taitekerroin 1.5) joiden voimakkuus on korkeintaan SF. +6.0/-6.0 D; cyl. +2.0/-2.0 D.

** Kaikissa kehyksissä on kaksi heijastamattomalla ja naarmuuntumattomalla pinnalla varustettua muovista yksiteholinssiä (taitekerroin 1.5), joiden voimakkuus on korkeintaan SF. +6.0/-6.0 D; cyl. +2.0/-2.0 D.

Yliviivatut hinnat ilman suositeltua jälleenmyyntihintaa ovat Mister Spexin normaalihintoja.