Käytämme evästeitä, jotta pystymme tarjoamaan sinulle parasta mahdollista palvelua sekä sujuvan selailukokemuksen. Jos jatkat nettisivujemme käyttöä, annat meille valtuudet Käytämme evästeitä.
Blogger for Mister Spex

Blogger for Mister Spex

Ebba

Suoraan tuotteeseen

Ebban kehysmallit eivät voisi olla enempää erilaiset. Kun aurinkolasit ottavat tilansa retrohengessä ja futuristisella tyylillään, jäävät hienovaraiset kulta tai hopea kehykset niiden varjoon.

Ebba, ruotsalainen bloggaajamme, oli vain 14-vuotias kun hän aloitti bloggaamisen. Siitä lähtien hän on kirjoittanut muodista ja elämäntavoista. Hän rakastaa uusien asioiden kokeilemista, joten häntä ei pelota uusien lookkien kokeilu. Vaikka hän testailee jatkuvasti uutta, säilyy hänen persoonallinen otteensa pukeutumiseen ja tyyliin.

“Olen monipuolinen ihminen ja rakastan kokeilla eri värejä ja muotoja. Suunnittelemani mallit ovat hulluttelevia, retroja ja rohkeita..“

Suunnitteluprosessi

Ebba löysi inspiraationsa suurista silmälaseista, jollaiset hänellä oli lapsena. Suunnittelupäivänä sai hän siis todella elää unelmaansa värien ja muotojen maailmassa, josta syntyi hänen oma mallinsa.

Blogger for Mister Spex - Ebba Blogger for Mister Spex - Ebba Blogger for Mister Spex - Ebba

Suodatin

Saadaksesi tarkemman mittauksen pään leveydestä

41 90

tuotetta

(17)
Näytä tuotteet välillä 1 - 17/17
Älä jää paitsi hyvistä tarjouksista - tilaa uutiskirjeemme

Saa tietoa uusimmista kampanjoista ja uusimmista tuotteistamme!

  • Ilmainen neuvonta 09-2311 3508
  • Ilmaiset toimituskulut yli 49€
  • 90 päivän palautusoikeus
  • Linssit sisältyvät hintaan **

* Myymälän normaalin kehyshinnan ja suositellun jälleenmyyntihinnan summa (RRP) kahdelle heijastamattomalla ja naarmuuntumattomalla pinnalla varustetulle muoviselle yksiteholinssille (taitekerroin 1.5) joiden voimakkuus on korkeintaan SF. +6.0/-6.0 D; cyl. +2.0/-2.0 D.

** Kaikissa kehyksissä on kaksi heijastamattomalla ja naarmuuntumattomalla pinnalla varustettua muovista yksiteholinssiä (taitekerroin 1.5), joiden voimakkuus on korkeintaan SF. +6.0/-6.0 D; cyl. +2.0/-2.0 D.

Yliviivatut hinnat ilman suositeltua jälleenmyyntihintaa ovat Mister Spexin normaalihintoja.