Käytämme evästeitä, jotta pystymme tarjoamaan sinulle parasta mahdollista palvelua sekä sujuvan selailukokemuksen. Jos jatkat nettisivujemme käyttöä, annat meille valtuudet Käytämme evästeitä.
Blogger for Mister Spex

Blogger for Mister Spex

Madelene

Suoraan tuotteeseen

Muovi kohtaa metallin, läpikuultavuus Havannan ja kilpikonnan kuoren - Madelenen lasit leikkivät vastakohdilla. Hän sai inspiraationsa menneestä, kun hän suunnitteli laseja. Pienet, ovaalin muotoiset kehykset houkuttelevat luokseen retrocharmilla.

Ruotsalainen stylisti, bloggaaja ja instagramkasvo Madelene tarjoaa seuraajilleen aimo annoksen inspiraatiota. Madelenen unelma on ollut suunnitella oma silmälasikokoelma, ja nyt hänen unelmansa käy toteen.

„Mielestäni täydelliset lasit tuovat oman säväyksensä omaan lookkiin.“

Suunnitteluprosessi

Madelenelle muotoilu on pääosassa silmälaseja suunniteltaessa. Väri ja kuvio tuovat esiin hänen oman persoonallisen tyylinsä. Hän halusi silmälasiensa erottuvan tavallisesta minimalistisesta ruotsalaisesta suunnittelusta.

Blogger for Mister Spex - Madelene Blogger for Mister Spex - Madelene Blogger for Mister Spex - Madelene

Suodatin

Saadaksesi tarkemman mittauksen pään leveydestä

41 90

tuotetta

(17)
Näytä tuotteet välillä 1 - 17/17
Älä jää paitsi hyvistä tarjouksista - tilaa uutiskirjeemme

Saa tietoa uusimmista kampanjoista ja uusimmista tuotteistamme!

  • Ilmainen neuvonta 09-2311 3508
  • Ilmaiset toimituskulut yli 49€
  • 90 päivän palautusoikeus
  • Linssit sisältyvät hintaan **

* Myymälän normaalin kehyshinnan ja suositellun jälleenmyyntihinnan summa (RRP) kahdelle heijastamattomalla ja naarmuuntumattomalla pinnalla varustetulle muoviselle yksiteholinssille (taitekerroin 1.5) joiden voimakkuus on korkeintaan SF. +6.0/-6.0 D; cyl. +2.0/-2.0 D.

** Kaikissa kehyksissä on kaksi heijastamattomalla ja naarmuuntumattomalla pinnalla varustettua muovista yksiteholinssiä (taitekerroin 1.5), joiden voimakkuus on korkeintaan SF. +6.0/-6.0 D; cyl. +2.0/-2.0 D.

Yliviivatut hinnat ilman suositeltua jälleenmyyntihintaa ovat Mister Spexin normaalihintoja.