Käytämme evästeitä, jotta pystymme tarjoamaan sinulle parasta mahdollista palvelua sekä sujuvan selailukokemuksen. Jos jatkat nettisivujemme käyttöä, annat meille valtuudet Käytämme evästeitä.
Blogger for Mister Spex

Blogger for Mister Spex

Masha

Suoraan tuotteeseen

Mashan omalaatuinen tyyli näkyy myös hänen kehysmalleissaan. Hän pitää erityisesti ylisuuresta  Aviator-mallista, sekä monista muista. Hänen aurinkolasinsa tekevät vaikutuksen arkisella Tuttolente-tyylillä.

Saksalaisen Mashan blogi on ollut menestys vuodesta 2010 asti - inspiraationaan Berliini ja hänen tapahtumarikas arkensa. Hän kirjoittaa muodista, matkustuksesta, omista kokemuksistaan sekä tarjoaa vinkkejä lukijalle. Hän tekee kaikkensa, jotta hänen seuraajansa tuntevat olonsa inspiroituneeksi.

“Parasta suunnittelupäivässä oli oman luovuuden käyttäminen ja klassisten mallien modernisointi.“

Suunnitteluprosessi

Masha tiesi alusta alkaen minkälaiset hänen oma suunnittelemansa silmälasit tulisivat olemaan. Hän halusi kehyksistä omaperäiset sekä arkipäivään sopivat.

Blogger for Mister Spex - Masha Blogger for Mister Spex - Masha Blogger for Mister Spex - Masha

Suodatin

Saadaksesi tarkemman mittauksen pään leveydestä

41 90

tuotetta

(17)
Näytä tuotteet välillä 1 - 17/17
Älä jää paitsi hyvistä tarjouksista - tilaa uutiskirjeemme

Saa tietoa uusimmista kampanjoista ja uusimmista tuotteistamme!

  • Ilmainen neuvonta 09-2311 3508
  • Ilmaiset toimituskulut yli 49€
  • 90 päivän palautusoikeus
  • Linssit sisältyvät hintaan **

* Myymälän normaalin kehyshinnan ja suositellun jälleenmyyntihinnan summa (RRP) kahdelle heijastamattomalla ja naarmuuntumattomalla pinnalla varustetulle muoviselle yksiteholinssille (taitekerroin 1.5) joiden voimakkuus on korkeintaan SF. +6.0/-6.0 D; cyl. +2.0/-2.0 D.

** Kaikissa kehyksissä on kaksi heijastamattomalla ja naarmuuntumattomalla pinnalla varustettua muovista yksiteholinssiä (taitekerroin 1.5), joiden voimakkuus on korkeintaan SF. +6.0/-6.0 D; cyl. +2.0/-2.0 D.

Yliviivatut hinnat ilman suositeltua jälleenmyyntihintaa ovat Mister Spexin normaalihintoja.