Käytämme evästeitä, jotta pystymme tarjoamaan sinulle parasta mahdollista palvelua sekä sujuvan selailukokemuksen. Jos jatkat nettisivujemme käyttöä, annat meille valtuudet Käytämme evästeitä.
Blogger for Mister Spex

Blogger for Mister Spex

Sonny

Suoraan tuotteeseen

Sonnyn lasit ovat todellisia katseenvangitsijoita metallikehyksen ja ovaalien linssien yhdistelmän ansiosta. Hänen aurinkolasinsa ovat yhtä tyylikkäitä peililinssien, geometristen muotojen ja korkeiden siltojen vuoksi.

Sonny on saksalainen kauneustuotteiden asiantuntija, joka tarjoaa tietoa myös matkustamisesta ja elämäntyylistä YouTube -videoiden kautta. Hän tuo esiin myös vakavempia ja syvellisempiä aiheita, mikä luo persoonallisemman kuvan hänen seuraajilleen. Nyt hän on esitellyt taitonsa myös suunnittelun parissa silmälaseja tehtäessä.

“Minulle oli tärkeää suunnitella malli, joka toimii yhtä hyvin kuin tietynlainen koru.“

Suunnitteluprosessi

Sonny sai idean millaiset hänen silmälasinsa ovat heti kun hän sai tietää suunnittelupäivästä. Hän keskittyy pieniin yksityiskohtiin ja viimeiseen silaukseen, joka tekee kehyksistä täydelliset.

Blogger for Mister Spex - Sonny Blogger for Mister Spex - Sonny Blogger for Mister Spex - Sonny

Suodatin

Saadaksesi tarkemman mittauksen pään leveydestä

41 90

tuotetta

(17)
Näytä tuotteet välillä 1 - 17/17
Älä jää paitsi hyvistä tarjouksista - tilaa uutiskirjeemme

Saa tietoa uusimmista kampanjoista ja uusimmista tuotteistamme!

  • Ilmainen neuvonta 09-2311 3508
  • Ilmaiset toimituskulut yli 49€
  • 90 päivän palautusoikeus
  • Linssit sisältyvät hintaan **

* Myymälän normaalin kehyshinnan ja suositellun jälleenmyyntihinnan summa (RRP) kahdelle heijastamattomalla ja naarmuuntumattomalla pinnalla varustetulle muoviselle yksiteholinssille (taitekerroin 1.5) joiden voimakkuus on korkeintaan SF. +6.0/-6.0 D; cyl. +2.0/-2.0 D.

** Kaikissa kehyksissä on kaksi heijastamattomalla ja naarmuuntumattomalla pinnalla varustettua muovista yksiteholinssiä (taitekerroin 1.5), joiden voimakkuus on korkeintaan SF. +6.0/-6.0 D; cyl. +2.0/-2.0 D.

Yliviivatut hinnat ilman suositeltua jälleenmyyntihintaa ovat Mister Spexin normaalihintoja.