Käytämme evästeitä, jotta pystymme tarjoamaan sinulle parasta mahdollista palvelua sekä sujuvan selailukokemuksen. Jos jatkat nettisivujemme käyttöä, annat meille valtuudet Käytämme evästeitä.

Suodatin

Saadaksesi tarkemman mittauksen pään leveydestä

125 126
  • Brendel eyewear

Brendel eyewear Kaikki tuotemerkit

(1)
Näytä tuotteet välillä 1 - 1/1

Brendel Mister Spexistä

Vuonna 1901 perustettu saksalainen silmälasimerkki Brendel myytiin vuonna 2002 johtavalle saksalaiselle silmälasien valmistajalle Eschenbach Optikille. Brendel on yksi useista tunnetuista Escenbach-tuotemerkeistä, ja se tunnetaan erityisesti naisten mallistostaan. Eschenbach on toiminut melkein 100 vuotta Nürnbergissä, missä se alkoi valmistaa kaikenlaisia optisia erikoislaitteita. Eschenbach valmisti suurennuslaseja, kaukoputkia ja mikroskooppeja yrityksille ja yksityishenkilöille. Näissä tuotteissa hyvä kuvanlaatu on tärkein ominaisuus: tämä pätee tietenkin myös silmälaseihin. Brendel-tuotemerkki edustaa muodikkuutta, yksilöllisyyttä ja viettelevyyttä.

TBrendel-mallistot luotiin alun perin ainoastaan naisille, mutta tuotemerkki sisältää nykyään räätälöityjä ja laadukkaita kehyksiä myös miehille. Yksilöllisyydestään huolimatta Brendel on aina tyylikäs ja houkuttelee etenkin aktiivisia ja dynaamisia asiakkaita, jotka tietävät, mihin he haluavat mennä ja mitä he haluavat sanoa. Tämä tuotemerkki täydentää loistavasti muita Escenbach-tuotemerkkejä (esim. TITANflex, Marc O'Polo).

Älä jää paitsi hyvistä tarjouksista - tilaa uutiskirjeemme

Saa tietoa uusimmista kampanjoista ja uusimmista tuotteistamme!

  • Ilmainen neuvonta 09-2311 3508
  • Ilmaiset toimituskulut yli 49€
  • 90 päivän palautusoikeus
  • Linssit sisältyvät hintaan **

* Myymälän normaalin kehyshinnan ja suositellun jälleenmyyntihinnan summa (RRP) kahdelle heijastamattomalla ja naarmuuntumattomalla pinnalla varustetulle muoviselle yksiteholinssille (taitekerroin 1.5) joiden voimakkuus on korkeintaan SF. +6.0/-6.0 D; cyl. +2.0/-2.0 D.

** Kaikissa kehyksissä on kaksi heijastamattomalla ja naarmuuntumattomalla pinnalla varustettua muovista yksiteholinssiä (taitekerroin 1.5), joiden voimakkuus on korkeintaan SF. +6.0/-6.0 D; cyl. +2.0/-2.0 D.

Yliviivatut hinnat ilman suositeltua jälleenmyyntihintaa ovat Mister Spexin normaalihintoja.