Käytämme evästeitä, jotta pystymme tarjoamaan sinulle parasta mahdollista palvelua sekä sujuvan selailukokemuksen. Jos jatkat nettisivujemme käyttöä, annat meille valtuudet Käytämme evästeitä.

Suodatin

Saadaksesi tarkemman mittauksen pään leveydestä

123 185
  • Carolina Herrera

tuotetta

(91)
Näytä tuotteet välillä 1 - 60/91

Carolina Herrera Mister Spexistä

Muotikaupunki New York ei seuraa enää Milanon ja Pariisin vanavedessä. Siellä perustetut tuotemerkit ovat saavuttaneet niin luovaa vaikutusvaltaa. Carolina Herrera -tuotemerkki on oiva esimerkki tästä. Se on kunnianosoitus kotikaupungilleen. Mutta kuka on Carolina Herrera?

Hän on todella monipuolinen yrittäjä. Hän on sekä intohimoinen muotisuunnittelija että omaa nimeään kantavan tuotemerkin perustaja. Vuonna 1939 syntynyt Carolina Herrera osallistui ensimmäiseen muotishow’hunsa jo 13-vuotiaana. Siellä hän tutustui muotimaailman sanoinkuvaamattomaan hohdokkuuteen. Tuntuu uskomattomalta, että Carolina Herrera kieltäytyi mahdollisuudesta viettää vuosia design-koulussa, ja päätti sen sijaan opetella alan itse paljon lyhyemmässä ajassa. Ystävänsä neuvosta hän perusti pienen leninkimalliston vuonna 1980. Se saavutti suurta suosiota. Ensiaskel muotimaailmaan oli otettu. Vuotta myöhemmin syntyi Caroline Herrera -muoti-imperiumi.

Aito New York -tuotemerkki perustettiin vuonna 1981. Se on saavuttanut aseman maailmankuuluna ja merkittävänä silmälasimarkkinoiden toimijana. Design-muodin ja hääpukujen jälkeen muotisuunnittelija päätti alkaa suunnitella silmälaseja. Mallistoa kuvaavat parhaiten sanat luksus ja eleganssi. Naisellinen ja ajaton tyyli tekevät näistä silmälaseista sopivat myös toimistoon tai jokapäiväiseen käyttöön. Kaikilla Caroline Herrera -silmälaseilla on huolellisen yksityiskohtiin keskittymisen ansiosta oma tyylikäs värinsä ja muotonsa.

Kukoistuskautensa aikana huippumuodin kuningatar valmisti asuja Jackie Kennedyn kaltaisille julkkiksille, ja monet vaikutusvaltaiset naiset valitsivat Caroline Herrera -tuotemerkin.

Älä jää paitsi hyvistä tarjouksista - tilaa uutiskirjeemme

Saa tietoa uusimmista kampanjoista ja uusimmista tuotteistamme!

  • Ilmainen neuvonta 09-2311 3508
  • Ilmaiset toimituskulut yli 49€
  • 90 päivän palautusoikeus
  • Linssit sisältyvät hintaan **

* Myymälän normaalin kehyshinnan ja suositellun jälleenmyyntihinnan summa (RRP) kahdelle heijastamattomalla ja naarmuuntumattomalla pinnalla varustetulle muoviselle yksiteholinssille (taitekerroin 1.5) joiden voimakkuus on korkeintaan SF. +6.0/-6.0 D; cyl. +2.0/-2.0 D.

** Kaikissa kehyksissä on kaksi heijastamattomalla ja naarmuuntumattomalla pinnalla varustettua muovista yksiteholinssiä (taitekerroin 1.5), joiden voimakkuus on korkeintaan SF. +6.0/-6.0 D; cyl. +2.0/-2.0 D.

Yliviivatut hinnat ilman suositeltua jälleenmyyntihintaa ovat Mister Spexin normaalihintoja.