Käytämme evästeitä, jotta pystymme tarjoamaan sinulle parasta mahdollista palvelua sekä sujuvan selailukokemuksen. Jos jatkat nettisivujemme käyttöä, annat meille valtuudet Käytämme evästeitä.

Suodatin

Saadaksesi tarkemman mittauksen pään leveydestä

97 129

Converse Kaikki tuotemerkit

(43)

Näytä tuotteet välillä 1 - 43

Converse Mister Spex Suomesta

Marquis Mills Converse perusti amerikkalaistuotemerkki Conversen vuonna 1908. Tuotemerkki tunnetaan parhaiten legendaarisista Chuck Taylor All Star -lenkkareistaan, mutta se suunnittelee myös silmälaseja, joiden laaja tyyliskaala sopii useisiin eri luonteisiin ja makuihin. Haluat sitten silmälasit voimakkuuksilla tai laadukkailla linsseillä varustetut aurinkolasit, löydät ne Mister Spexistä.

Silmälaseja ja aurinkolaseja ostaessa kannattaa aina valita laadukas tuotemerkki. Converse-silmälasien kaltaiset merkkilasit ovat, paitsi muodikkaat, myös materiaaliensa puolesta todella laadukkaat, ja niiden valmistuksessa on käytetty huippuasiantuntemusta ja äärimmäistä tarkkuutta. Converse-aurinkolaseissa on laadukkaat linssit, jotka suojaavat silmiäsi vaarallisilta UV-säteiltä, sekä kevyet metalli- ja muovikehykset, jotka tarjoavat käyttömukavuutta pitkäaikaisessa käytössäkin.

Muista valita oikea koko ja tyyli, joka imartelee piirteitäsi. 3D-ohjelmassamme voit "sovittaa" aurinkolaseja ja varmistaa näin ennen ostamista, että ne sopivat sinulle. Asiantuntevat verkko-optikkomme tarjoavat myös neuvoja.

  • Ilmainen neuvonta 09-2311 3508
  • Ilmaiset toimituskulut yli 49€
  • 90 päivän palautusoikeus
  • Linssit sisältyvät hintaan **

* Myymälän normaalin kehyshinnan ja suositellun jälleenmyyntihinnan summa (RRP) kahdelle heijastamattomalla ja naarmuuntumattomalla pinnalla varustetulle muoviselle yksiteholinssille (taitekerroin 1.5) joiden voimakkuus on korkeintaan SF. +6.0/-6.0 D; cyl. +2.0/-2.0 D.

** Kaikissa kehyksissä on kaksi heijastamattomalla ja naarmuuntumattomalla pinnalla varustettua muovista yksiteholinssiä (taitekerroin 1.5), joiden voimakkuus on korkeintaan SF. +6.0/-6.0 D; cyl. +2.0/-2.0 D.

Yliviivatut hinnat ilman suositeltua jälleenmyyntihintaa ovat Mister Spexin normaalihintoja.