Käytämme evästeitä, jotta pystymme tarjoamaan sinulle parasta mahdollista palvelua sekä sujuvan selailukokemuksen. Jos jatkat nettisivujemme käyttöä, annat meille valtuudet Käytämme evästeitä.

Suodatin

Saadaksesi tarkemman mittauksen pään leveydestä

55 56
  • Face Stockholm

Face Stockholm Kaikki tuotemerkit

(2)
Näytä tuotteet välillä 1 - 2/2

Face Stockholm Mister Spexistä

Coolit pohjoismaalaiset ovat osoittaneet kerta toisensa jälkeen, että ruotsalaiset ymmärtävät musiikin ja huonekalujen lisäksi myös muodin päälle. Tukholman ja Kööpenhaminan muotipääkaupungeissa luodaan uusia trendejä, jotka leviävät menestyksekkäästi muualle maailmaan. Ja ruotsalainen kulttibrändi FACE Stockholm tarjoaa parempaa näköä Ruotsin lisäksi nyt myös Suomessa.

Brändi ilmentää ruotsalaista kauneusihannetta ja se edustaa ehdotonta luonnollisuutta, johon on yhdistetty ripaus trendikkyyttä ja värikästä luonnetta. Tuotemerkin silmälasit inspiroivat tyylikkään itsevarmalla ja selkeällä designillaan, jossa muoto ja väri yhdistyvät toisiinsa sulassa sopusoinnussa. Ruotsalaisen menestysbrändin tarina ei kuitenkaan alkanut Tukholmassa vuonna 1982 silmälaseista, vaan kosmetiikasta. Tuotemerkin perustaja Gun Nowak oli jo niittänyt mainetta muotimaailmassa 1970- ja 1980-luvuilla, ja hänestä oli tullut todellinen trendien luoja, joka omisti kolme trendikästä muotiliikettä Tukholmassa. Koska Nowak ei löytänyt omaan tyyliinsä sopivaa meikkiä, hän perusti yksinkertaisesti oman kosmetiikkamallistonsa. Kosmetiikan ja ihonhoitotuotteiden lisäksi tuotemerkki valmistaa nykyään myös silmälaseja. Gun Nowak työskentelee nykyään läheisesti tyttärensä Martina Arfwidsonin kanssa, joka jakaa äitinsä intohimon väriä ja muotoilua kohtaan.

Kaikki kehykset on valmistettu yksinomaan laadukkaasta muovista, titaanista ja metallista, ja niissä näkyy ensiluokkainen työtaito. Tämä ei anna suunnittelijoille vain useita design-mahdollisuuksia, vaan takaa myös optimaalisen käyttömukavuuden. Kaikki mallit sopivat täydellisesti jokapäiväiseen käyttöön ja niihin voidaan yhdistää useita erilaisia vaatetustyylejä. FACE Stockholm -kehysmallistosta löytyy kaikkiin makuihin sopivat kehykset: elegantteja, rentoja, leikkisiä tai ilmeikkäitä.

Älä jää paitsi hyvistä tarjouksista - tilaa uutiskirjeemme

Saa tietoa uusimmista kampanjoista ja uusimmista tuotteistamme!

  • Ilmainen neuvonta 09-2311 3508
  • Ilmaiset toimituskulut yli 49€
  • 90 päivän palautusoikeus
  • Linssit sisältyvät hintaan **

* Myymälän normaalin kehyshinnan ja suositellun jälleenmyyntihinnan summa (RRP) kahdelle heijastamattomalla ja naarmuuntumattomalla pinnalla varustetulle muoviselle yksiteholinssille (taitekerroin 1.5) joiden voimakkuus on korkeintaan SF. +6.0/-6.0 D; cyl. +2.0/-2.0 D.

** Kaikissa kehyksissä on kaksi heijastamattomalla ja naarmuuntumattomalla pinnalla varustettua muovista yksiteholinssiä (taitekerroin 1.5), joiden voimakkuus on korkeintaan SF. +6.0/-6.0 D; cyl. +2.0/-2.0 D.

Yliviivatut hinnat ilman suositeltua jälleenmyyntihintaa ovat Mister Spexin normaalihintoja.