Käytämme evästeitä, jotta pystymme tarjoamaan sinulle parasta mahdollista palvelua sekä sujuvan selailukokemuksen. Jos jatkat nettisivujemme käyttöä, annat meille valtuudet Käytämme evästeitä.
Säästä 20 %
TrueLens-linsseillä¹
Säästä 20% TrueLens-linsseillä

voimassa kunnes 2019-01-02

Säästä 15 % piilolinsseistä

Alennuskoodi: 15PIILOLINSSIT

Osta TrueLens-linssit ja säästä 20 % piilolinssitilauksestasi

Alennuskoodi: 20PIILOLINSSIT

¹Alennuskoodin arvo on 15 % piilolinsseistä ja 20 % piilolinsseistä, kun tilauksessa on TrueLens-piilolinssejä. Tarjous on voimassa 1.2.2019 asti. Alennuskoodia ei voi yhdistää muihin tarjouksiin tai alennuksiin. Alennuksen julkinen mainostaminen (kuten sivustoilla, joissa jaetaan alennuskoodeja tai blogeissa) on kielletty. Alennusta ei korvata rahana.

Älä jää paitsi hyvistä tarjouksista - tilaa uutiskirjeemme

Saa tietoa uusimmista kampanjoista ja uusimmista tuotteistamme!

  • Ilmainen neuvonta 09-2311 3508
  • Ilmaiset toimituskulut yli 49€
  • 90 päivän palautusoikeus
  • Linssit sisältyvät hintaan **

* Myymälän normaalin kehyshinnan ja suositellun jälleenmyyntihinnan summa (RRP) kahdelle heijastamattomalla ja naarmuuntumattomalla pinnalla varustetulle muoviselle yksiteholinssille (taitekerroin 1.5) joiden voimakkuus on korkeintaan SF. +6.0/-6.0 D; cyl. +2.0/-2.0 D.

** Kaikissa kehyksissä on kaksi heijastamattomalla ja naarmuuntumattomalla pinnalla varustettua muovista yksiteholinssiä (taitekerroin 1.5), joiden voimakkuus on korkeintaan SF. +6.0/-6.0 D; cyl. +2.0/-2.0 D.

Yliviivatut hinnat ilman suositeltua jälleenmyyntihintaa ovat Mister Spexin normaalihintoja.