Käytämme evästeitä, jotta pystymme tarjoamaan sinulle parasta mahdollista palvelua sekä sujuvan selailukokemuksen. Jos jatkat nettisivujemme käyttöä, annat meille valtuudet Käytämme evästeitä.

Suodatin

Saadaksesi tarkemman mittauksen pään leveydestä

89 90

Italia Independent Kaikki tuotemerkit

(1)

Näytä tuotteet välillä 1 - 1

Italia Independent Mister Spexistä

Itsenäisyys on italialaisen silmälasimerkki Italia Independentin pääasiallinen aate. Tämä visionäärinen tuotemerkki luo upeita silmälaseja, jotka haastavat totutut kaavat ja osoittavat, että silmälasit tulisi luoda käyttäjänsä mukaan. Tämä Mister Spexin Italia Independentin silmiinpistävä mallisto on yksinkertaisesti tulvillaan eloisia värejä ja rohkeaa muotokieltä. Italia Independent tarjoaa kattavan asustemalliston niille, jotka haluavat kääntää päitä. Silmälasit ovat leikkisiä, energisiä ja persoonallisia, ja niissä on yhdistetty kuvioita, muotoja ja värejä rohkeasti ja erottuvasti.

Sopivien silmälasien löytäminen voi olla joskus haaste, mutta tämä Mister Spexin eloisa Italia Independent -mallisto tarjoaa loistavan mahdollisuuden käyttää luovuutta oman tyylin luomisessa. Tämä silmälasimallisto sopii erittäin hyvin kevät- ja kesäsesonkeihin, koska mallien tinkimättömät designit sopivat loistavasti värikkääseen kesäasuun.

Jos Mister Spexistä valitsemasi Italia Independent -merkkilasit eivät sovi kasvoihisi tai piirteisiisi, voit aina palauttaa ne kätevästi. Tarjoamme kätevän palautusoikeuden, jonka ansiosta voit palauttaa silmälasisi 90 päivän sisään, on palautuksen syy sitten mikä tahansa.

  • Ilmainen neuvonta 0923-11 35 08
  • Ilmaiset toimituskulut yli 49€
  • 90 päivän palautusoikeus
  • Linssit sisältyvät hintaan **

* Myymälän normaalin kehyshinnan ja suositellun jälleenmyyntihinnan summa (RRP) kahdelle heijastamattomalla ja naarmuuntumattomalla pinnalla varustetulle muoviselle yksiteholinssille (taitekerroin 1.5) joiden voimakkuus on korkeintaan SF. +6.0/-6.0 D; cyl. +2.0/-2.0 D.

** Kaikissa kehyksissä on kaksi heijastamattomalla ja naarmuuntumattomalla pinnalla varustettua muovista yksiteholinssiä (taitekerroin 1.5), joiden voimakkuus on korkeintaan SF. +6.0/-6.0 D; cyl. +2.0/-2.0 D.

Yliviivatut hinnat ilman suositeltua jälleenmyyntihintaa ovat Mister Spexin normaalihintoja.