Käytämme evästeitä, jotta pystymme tarjoamaan sinulle parasta mahdollista palvelua sekä sujuvan selailukokemuksen. Jos jatkat nettisivujemme käyttöä, annat meille valtuudet Käytämme evästeitä.

Suodatin

Saadaksesi tarkemman mittauksen pään leveydestä

125 249
  • Jos. Eschenbach

Jos. Eschenbach Kaikki tuotemerkit

(29)
Näytä tuotteet välillä 1 - 29/29

Jos.Eschenbach Mister Spex Suomesta

Eschenbach Optik on luonut ajattomia, luotettavia ja suurenmoisia silmälaseja yli sadan vuoden ajan. Nämä tuotteet ovat saaneet loistavan maineen silmälasimarkkinoilla. Tuotemerkin tuotteissa yhdistyvät suurenmoinen työtaito, laadukkaat materiaalit ja nykyaikaiset designit, jotka muodostavat yhdessä uskomattoman valikoiman visuaalisesti houkuttelevia ja toiminnallisia silmälaseja, jotka rikkovat alati muuttuvia trendejä ja pysyvät iäti tyylikkäinä. Brändi on todella omaa luokkaansa upean yksityiskohtaisuuden ansiosta. Tuotteiden tuntomerkkinä ovat hillityt ja luonnolliset värit ja titaanikehykset. Mallisto sisältää kuitenkin myös asetaattikehyksiä ja materiaaliyhdistelmiä sekä eloisia väripaletteja. Saranat ja ruuvit tekevät kehyksistä kestävät ja takaavat loistavan käyttömukavuuden.

Mister Spexissä voit tutustua helposti uusimpaan Jos.Eschenbach-silmälasimallistoon. Nämä silmälasit ovat pelkistettyjä, hienostuneita ja rohkeita, ja ne ovat loistava lisä jokaisen muotitietoisen miehen ja naisen silmälasivalikoimaan. Fantastisista värivaihtoehdoista mainittakoon musta/limenvihreä, hiekka/musta, matta grafiitinharmaa, ruskeanharmaa ja sininen marmori. Näistä silmälaseista on saatavilla pääasiassa ovaaleja ja suorakulmaisia muotoja sekä koko- että puolikehysmalleissa. Ne täydentävät loistavasti kaikkia kasvojen muotoja: niin neliönmallisia, pyöreitä kuin soikeitakin. Valitse laajasta silmälasivalikoimastamme ja löydä juuri omiin tarpeisiisi sopiva malli.

Älä jää paitsi hyvistä tarjouksista - tilaa uutiskirjeemme

Saa tietoa uusimmista kampanjoista ja uusimmista tuotteistamme!

  • Ilmainen neuvonta 09-2311 3508
  • Ilmaiset toimituskulut yli 49€
  • 90 päivän palautusoikeus
  • Linssit sisältyvät hintaan **

* Myymälän normaalin kehyshinnan ja suositellun jälleenmyyntihinnan summa (RRP) kahdelle heijastamattomalla ja naarmuuntumattomalla pinnalla varustetulle muoviselle yksiteholinssille (taitekerroin 1.5) joiden voimakkuus on korkeintaan SF. +6.0/-6.0 D; cyl. +2.0/-2.0 D.

** Kaikissa kehyksissä on kaksi heijastamattomalla ja naarmuuntumattomalla pinnalla varustettua muovista yksiteholinssiä (taitekerroin 1.5), joiden voimakkuus on korkeintaan SF. +6.0/-6.0 D; cyl. +2.0/-2.0 D.

Yliviivatut hinnat ilman suositeltua jälleenmyyntihintaa ovat Mister Spexin normaalihintoja.