Käytämme evästeitä, jotta pystymme tarjoamaan sinulle parasta mahdollista palvelua sekä sujuvan selailukokemuksen. Jos jatkat nettisivujemme käyttöä, annat meille valtuudet Käytämme evästeitä.

Suodatin

Saadaksesi tarkemman mittauksen pään leveydestä

115 119
  • Just Cavalli

Just Cavalli Kaikki tuotemerkit

(2)
Näytä tuotteet välillä 1 - 2/2

Just Cavalli Mister Spex -verkkokaupasta

Jokaisen, joka voi sanoa, että Madonna, Alicia Keys, Bono ja Sting fanittavat häntä, täytyy todellakin olla erityisen lahjakas. Ja Roberto Cavallihan on. Luomustensa ansiosta muotisuunnittelija ei houkuttele vain rock-tähtiä, pop-tähtiä ja muita kuuluisuuksia, vaan myös innokkaita ihailijoita koko muotialalta ja asiakkaita ympäri maailman. Vuonna 1998 Cavalli päätti, että oli muutoksen aika, ja hän perusti Just Cavalli -malliston olemassa olevan mallistonsa rinnalle.

Tuotemerkkiä voidaan kuvailla nuorekkaaksi ja raikkaaksi, sekä aavistuksen villiksi ja röyhkeäksi. Just Cavalli on suunniteltu nuorille asiakkaille, ja tuotemerkin näkyvin ominaisuus on värikäs glam-rock-tyyli. Muotimallistoja hallitsevat villit kuviot, eläinprintit ja kukka-aiheet. Yksilöllisen tyylinsä ansiosta tuotemerkki on saanut nopeasti jalansijaa markkinoilla etenkin muotitietoisen nuorison keskuudessa. Just Cavalli tarjoaa kattavan valikoiman naisten ja miesten muotia, jota täydentävät jalkineet, hajuvedet, kellot, silmälasit ja korut. Kaikissa Roberto Cavalli -tuotteissa näkyy tuotemerkin helposti tunnistettava tyyli. Sekä Just Cavalli -silmälasit että Just Cavalli -aurinkolasit sisältävät eloisia värejä ja mahtavia muotoja. Tyypillinen Cavalli-tuote on äärimmäisen yksityiskohtainen, ja se sisältää useita luontoelementtejä. Cavalli antaa jokaiselle tuotteelle erityistä särmää eläinkuosi- ja kukkakoristeilla sekä värikkäillä kuvioinneilla. Roberto Cavallin nuorekkaan tuotemerkin silmälasit tai aurinkolasit antavat mille tahansa asulle tiettyä särmikkyyttä.

Mister Spexin tuotteet toimitetaan ilmaiseksi suoraan kotiovellesi vain muutaman päivän sisään. Jos olet epävarma siitä, mikä malli sopii sinulle parhaiten, Mister Spexin virtuaalinen sovituspalvelu auttaa sinua valitsemaan. Jos palvelua ei ole saatavilla oman valintasi osalta, voit käyttää valokuvasovitus-vaihtoehtoa lataamalla oman valokuvasi tai valitsemalla valokuvan Mister Spexin valikoimasta. Kokeile sitä jo tänään!

Älä jää paitsi hyvistä tarjouksista - tilaa uutiskirjeemme

Saa tietoa uusimmista kampanjoista ja uusimmista tuotteistamme!

  • Ilmainen neuvonta 09-2311 3508
  • Ilmaiset toimituskulut yli 49€
  • 90 päivän palautusoikeus
  • Linssit sisältyvät hintaan **

* Myymälän normaalin kehyshinnan ja suositellun jälleenmyyntihinnan summa (RRP) kahdelle heijastamattomalla ja naarmuuntumattomalla pinnalla varustetulle muoviselle yksiteholinssille (taitekerroin 1.5) joiden voimakkuus on korkeintaan SF. +6.0/-6.0 D; cyl. +2.0/-2.0 D.

** Kaikissa kehyksissä on kaksi heijastamattomalla ja naarmuuntumattomalla pinnalla varustettua muovista yksiteholinssiä (taitekerroin 1.5), joiden voimakkuus on korkeintaan SF. +6.0/-6.0 D; cyl. +2.0/-2.0 D.

Yliviivatut hinnat ilman suositeltua jälleenmyyntihintaa ovat Mister Spexin normaalihintoja.