Käytämme evästeitä, jotta pystymme tarjoamaan sinulle parasta mahdollista palvelua sekä sujuvan selailukokemuksen. Jos jatkat nettisivujemme käyttöä, annat meille valtuudet Käytämme evästeitä.

Suodatin

Saadaksesi tarkemman mittauksen pään leveydestä

97 140

Karen Walker Eyewear Kaikki tuotemerkit

(2)

Näytä tuotteet välillä 1 - 2

Karen Walker Eyewear Mister Spexistä

Uusiseelantilainen muotisuunnittelija Karen Walker on nostanut rimaa muodikkaiden silmälasien valmistamisessa tällä Mister Spexin tyylikkäällä Karen Walker Eyewear -mallistolla. Karen Walker tunnetaan innovatiivisesta suhtautumisestaan muotisuunnitteluun, ja hänen silmälasimallistonsa sisältää luovia muotoja ja suurenmoista toiminnallisuutta. Mallit ovat huomiota herättäviä ja omalaatuisia. Karen Walker -silmälasit on nuorten julkkisten suosikkiasuste, koska ne lisäävät ripauksen glamouria yksinkertaisimpaankin asuun.

Mister Spexin Karen Walker Eyewear -mallistossa on leikitelty materiaaleilla, muodoilla ja yksityiskohdilla. Perinteisiin silmälaseihin on saatu uutta eloa käyttämällä huomiota herättäviä kokokehyksiä, jotka luovat upean visuaalisen efektin. Näissä tyylikkäissä kehyksissä on käytetty luonnollista metallin ja muovin yhdistelmää ikonisen lopputuloksen luomiseksi, ja ne vetoavat kaikkiin ylellisyydestä nauttiviin naisiin. Mister Spexin Karen Walker Eyewear -mallisto on ajaton ja samalla innovatiivinen. Sen mallit sopivat käytettäviksi niin ylellisissä tilanteissa kuin arjessakin.

Ostaessasi Karen Walker Eyewear -silmälasit Mister Spexistä asetamme kehyksiisi laadukkaat linssit. Edistykselliset linssimme on suunniteltu erityisen kestäviksi. Niissä on myös heijastamaton pinta ja UV-suoja.

  • Ilmainen neuvonta 09-2311 3508
  • Ilmaiset toimituskulut yli 49€
  • 90 päivän palautusoikeus
  • Linssit sisältyvät hintaan **

* Myymälän normaalin kehyshinnan ja suositellun jälleenmyyntihinnan summa (RRP) kahdelle heijastamattomalla ja naarmuuntumattomalla pinnalla varustetulle muoviselle yksiteholinssille (taitekerroin 1.5) joiden voimakkuus on korkeintaan SF. +6.0/-6.0 D; cyl. +2.0/-2.0 D.

** Kaikissa kehyksissä on kaksi heijastamattomalla ja naarmuuntumattomalla pinnalla varustettua muovista yksiteholinssiä (taitekerroin 1.5), joiden voimakkuus on korkeintaan SF. +6.0/-6.0 D; cyl. +2.0/-2.0 D.

Yliviivatut hinnat ilman suositeltua jälleenmyyntihintaa ovat Mister Spexin normaalihintoja.