Käytämme evästeitä, jotta pystymme tarjoamaan sinulle parasta mahdollista palvelua sekä sujuvan selailukokemuksen. Jos jatkat nettisivujemme käyttöä, annat meille valtuudet Käytämme evästeitä.

Parasta laatua asiantuntevilta optikoiltamme juuri sinulle

Voit luottaa siihen

Parasta laatua asiantuntevilta
optikoiltamme juuri sinulle -Mister Spex

Silmäsi ansaitsevat parasta

Korkealaatuiset muovilinssit johtavilta lasivalmistajilta

Korkealaatuiset muovilinssit johtavilta lasivalmistajilta

Mister Spex haluaa tarjota asiakkailleen arkipäivän luksusta. Meidän korkealuokkaiset muovilinssimme tulevat aina UV-filtterillä, heijastamattomalla pinnalla sekä erillisellä suojapinnoitteella. Lasivalmistajina käytämme ainoastaan maailman johtavia merkkejä, kuten SEIKO, Optical, Hoya Lens ja Essilor. Standard, Comfort ja Premium lasipakettiemme ansiosta löydät varmasti itsellesi sopivat linssit.

Linssimme

Ammattitaitoista käsityötä työpajallamme

Huippuasiantuntijat työssä pajallamme

Ammattitaitoista käsityötä työpajallamme

Täydellisten linssien valmistaminen on meille erityisen tärkeää. Huipputeknologian avulla pystymme tarkasti leikkaamaan yksiteholinssit oikeaan muotoon Berliinin työpajallamme. Koulutetut optikkomme ja lasiasiantuntijamme varmistavat, että lasit vastaavat kaikkia vaatimuksia ja täyttävät voimassaolevan DIN EN ISO 21987 -sertifikaatin.

Työpajamme

Etsi itsellesi sopivat

Älä jää paitsi hyvistä tarjouksista - tilaa uutiskirjeemme

Saa tietoa uusimmista kampanjoista ja uusimmista tuotteistamme!

  • Ilmainen neuvonta 09-2311 3508
  • Ilmaiset toimituskulut yli 49€
  • 90 päivän palautusoikeus
  • Linssit sisältyvät hintaan **

* Myymälän normaalin kehyshinnan ja suositellun jälleenmyyntihinnan summa (RRP) kahdelle heijastamattomalla ja naarmuuntumattomalla pinnalla varustetulle muoviselle yksiteholinssille (taitekerroin 1.5) joiden voimakkuus on korkeintaan SF. +6.0/-6.0 D; cyl. +2.0/-2.0 D.

** Kaikissa kehyksissä on kaksi heijastamattomalla ja naarmuuntumattomalla pinnalla varustettua muovista yksiteholinssiä (taitekerroin 1.5), joiden voimakkuus on korkeintaan SF. +6.0/-6.0 D; cyl. +2.0/-2.0 D.

Yliviivatut hinnat ilman suositeltua jälleenmyyntihintaa ovat Mister Spexin normaalihintoja.