Käytämme evästeitä, jotta pystymme tarjoamaan sinulle parasta mahdollista palvelua sekä sujuvan selailukokemuksen. Jos jatkat nettisivujemme käyttöä, annat meille valtuudet Käytämme evästeitä.

Suodatin

Saadaksesi tarkemman mittauksen pään leveydestä

144 155
  • Matthew Williamson

Matthew Williamson Kaikki tuotemerkit

(3)
Näytä tuotteet välillä 1 - 3/3

Matthew Williamson Mister Spex Suomesta

Mister Spexin Matthew Williamson -aurinkolasimallisto edustaa loistavasti tämän innovatiivisen muotisuunnittelijan raikasta ja nykyaikaista muotoilua. Lippulaivaliike avasi ovensa vuonna 2004, ja yritys on sen jälkeen laajentanut tarjontaansa kattamaan aurinkolasit ja muut asusteet. Malliston design-kehykset ovat täydellinen esimerkki muotisuunnittelijalle luontaisesta uudenlaisesta ja rohkeasta tyylistä. Kehykset ovat monipuoliset, hyvin tehdyt ja erittäin trendikkäät. Design-tiimi on hakenut runsaasti inspiraatiota intialaisesta kulttuurista, ja luonut erittäin tyylikkään malliston.

Vain taivas on rajana valitessasi suosikkisi Matthew Willamson -kehyksistä. Valitse klassinen aviator-malli tai pyöreät peililaseilla varustetut kehykset. Värivalikoima on laaja ja sisältää vaaleanpunaisen, kullanvärisen, luonnolliset värit ja perinteisen mustan. Tarjolla on clip-on-kehyksiä, kissamaisia aurinkolaseja sekä rohkeita geometrisiä muotoja. Tämä on erittäin persoonallinen ja innovatiivinen mallisto, joka luo silmiinpistävän lookin ja tunnun.

Mister Spexin 3D-sovituspalvelu auttaa sinua löytämään sopivat aurinkolasikehykset. Sovita aurinkolaseja virtuaalisesti verkkokamerasi edessä ja varmista, että ne sopivat hiustesi väriin, kasvojesi muotoon tai vaatteisiisi. Jos tilaat aurinkolasisi ennen kello 14, ne lähetetään samana päivänä Jos et ole tyytyväinen valintaasi, voit palauttaa tuotteet 90 päivän sisään tilauksen tekemisestä. Verkkokaupan varastossa on yli 6000 mallia. Liity yli 1,5 miljoonan asiakkaan joukkoon ja löydä itsellesi parhaiten sopiva malli!

Älä jää paitsi hyvistä tarjouksista - tilaa uutiskirjeemme

Saa tietoa uusimmista kampanjoista ja uusimmista tuotteistamme!

  • Ilmainen neuvonta 09-2311 3508
  • Ilmaiset toimituskulut yli 49€
  • 90 päivän palautusoikeus
  • Linssit sisältyvät hintaan **

* Myymälän normaalin kehyshinnan ja suositellun jälleenmyyntihinnan summa (RRP) kahdelle heijastamattomalla ja naarmuuntumattomalla pinnalla varustetulle muoviselle yksiteholinssille (taitekerroin 1.5) joiden voimakkuus on korkeintaan SF. +6.0/-6.0 D; cyl. +2.0/-2.0 D.

** Kaikissa kehyksissä on kaksi heijastamattomalla ja naarmuuntumattomalla pinnalla varustettua muovista yksiteholinssiä (taitekerroin 1.5), joiden voimakkuus on korkeintaan SF. +6.0/-6.0 D; cyl. +2.0/-2.0 D.

Yliviivatut hinnat ilman suositeltua jälleenmyyntihintaa ovat Mister Spexin normaalihintoja.