Käytämme evästeitä, jotta pystymme tarjoamaan sinulle parasta mahdollista palvelua sekä sujuvan selailukokemuksen. Jos jatkat nettisivujemme käyttöä, annat meille valtuudet Käytämme evästeitä.

Lensstoren uusi nimi on Mister Spex!

Olet saattanut huomata että meillä on Suomessa verkon laajin valikoima sekä silmä – että aurinkolaseja, loistavin hinnoin! Olemme työskennelleet kovasti sen eteen, että voimme tarjota asiakkaillemme piilolinssien lisäksi myös juuri silmä - ja aurinkolasikehyksiä. Tällä hetkellä valikoimastamme löytyy 5000 kehystä, joiden välillä valita. Tahdomme jatkaa samaan malliin – toimittaa sinulle piilolinssejä ja kehyksiä loistavin hinnoin ja samalla tarjota asiantuntevaa palvelua. Tästä syystä olemme jo jonkin aikaa sitten lyöttäytyneet yhteen Mister Spexin kanssa

Kuka on Mister Spex?

Mister Spex on Euroopan johtava verkko-optikko, jolla on toimipisteet Berliinissä, Tukholmassa ja Norjan Haugesundissa. Olemme yhdessä Mister Spexin kanssa aktiivisia Ranskassa, Espanjassa, Itävallassa, Sveitsissä, Alankomaissa, Iso-Britanniassa, ja tietenkin Ruotsissa, Norjassa ja Suomessa. Yhteinen tavoitteemme on tulla Euroopan suosituimmaksi tavaksi ja paikaksi ostaa silmälaseja.

Miksi uusi nimi Mister Spex:

Mister Spex on ainutlaatuinen nimi, joka myös kuullostaa uniikilta. Tahdomme, että meidät tunnetaan yhdellä ja samalla nimellä ympäri koko Eurooppaa.


Olivatko nämä tiedot hyödyllisiä?


Muita kysymyksiä?

Sähköpostiosoite:
support@misterspex.fi

Yhteystiedot:
09-2311 3508
Älä jää paitsi hyvistä tarjouksista - tilaa uutiskirjeemme

Saa tietoa uusimmista kampanjoista ja uusimmista tuotteistamme!

  • Ilmainen neuvonta 09-2311 3508
  • Ilmaiset toimituskulut yli 49€
  • 90 päivän palautusoikeus
  • Linssit sisältyvät hintaan **

* Myymälän normaalin kehyshinnan ja suositellun jälleenmyyntihinnan summa (RRP) kahdelle heijastamattomalla ja naarmuuntumattomalla pinnalla varustetulle muoviselle yksiteholinssille (taitekerroin 1.5) joiden voimakkuus on korkeintaan SF. +6.0/-6.0 D; cyl. +2.0/-2.0 D.

** Kaikissa kehyksissä on kaksi heijastamattomalla ja naarmuuntumattomalla pinnalla varustettua muovista yksiteholinssiä (taitekerroin 1.5), joiden voimakkuus on korkeintaan SF. +6.0/-6.0 D; cyl. +2.0/-2.0 D.

Yliviivatut hinnat ilman suositeltua jälleenmyyntihintaa ovat Mister Spexin normaalihintoja.