Käytämme evästeitä, jotta pystymme tarjoamaan sinulle parasta mahdollista palvelua sekä sujuvan selailukokemuksen. Jos jatkat nettisivujemme käyttöä, annat meille valtuudet Käytämme evästeitä.
Silmälasit all-inclusive-hintaan

Silmälasit all-inclusive-hintaan

Korkealaatuiset linssit sisältyvat**

Täydellinen linssi jokaiselle

Laadukkaat linssit & tehdas Berliinissä


Hyödy edullisista ostoehdoista ja optimoiduista työnkuluista ja tilaa uudet silmälasisi all-inclusive-hintaan Mister Spexistä.** Mukana toimitettavat linssit on varustettu vakiona kaikilla tärkeillä pinnoitteilla, jotka tarjotaan usein vain lisämaksua vastaan.

Sisältyy hintaan

Osta täältä:

Silmälasit

Täydellinen linssi kaikille

On kyse sitten yksiteho- tai moniteholinsseistä, heikoista tai vahvoista vahvuuksista, meiltä kaikki löytävät itselleen täydellisesti sopivat linssit. Tarjoamme kolme eri linssityyppiä, jotka eroavat toisistaan paksuuden ja taitekertoimen osalta, joten vahvemmissa silmälaseissa voi olla myös kevyet ja ohuet linssit.

Tilaa riskittä ja kokeile 30 päivän ajan - pätee myös silmälaseihin, joissa on omien vahvuuksien mukaan valmistetut linssit!

Vinkkejä linssivalintaan perustuen omiin dioptereihisi:

  • Korkeintaan ±2 dpt - vakiolinssit
  • Korkeintaan ±4 dpt - comfort-linssit
  • Alkaen ±4 dpt - premium-linssit

Kun olet syöttänyt reseptiarvosi, Mister Spex suosittelee automaattisesti sinulle parhaiten sopivaa taitekerrointa. Jos tarvitset erityisen vahvoja linssejä tai prismalinssejä, ota yhteys asiakaspalveluumme (asiakaspalvelu auttaa sinua mielellään valitsemaan omiin vahvuuksiisi sopivat linssit välillä sf. +8 dpt. ja -9 dpt. ja cyl. ±4 dpt.).

Laadukkaat linssit & tehdas berliinissä

Muovilinssejä johtavilta valmistajilta

Muovilinssejä johtavilta valmistajilta

Käytämme laadukkaita muovilinssejä johtavilta valmistajilta kuten SEIKO Opticalilta. Ne ovat kevyempiä ja kestävämpiä kuin mineraalilinssit (jotka on valmistettu lasista).

Pääasiallinen tehdas Berliinissä

Pääasiallinen tehdas Berliinissä

Yksilöllinen asennus (linssien sovittaminen ja asennus) tehdään koulutettujen optikkojemme toimesta omassa tehtaassamme Berliinissä.

Laadunvalvonta

Laadunvalvonta

Optikkomme tutkivat nykyaikaisilla mittauslaitteilla tarkkaan jokaiset kehykset ja linssit ennen toimitusta.

Olivatko nämä tiedot hyödyllisiä?


Muita kysymyksiä?

Sähköpostiosoite:
support@misterspex.fi
Yhteystiedot:
09-2311 3508
  • Ilmainen neuvonta 09-2311 3508
  • Ilmaiset toimituskulut yli 49€
  • 90 päivän palautusoikeus
  • Linssit sisältyvät hintaan **

* Myymälän normaalin kehyshinnan ja suositellun jälleenmyyntihinnan summa (RRP) kahdelle heijastamattomalla ja naarmuuntumattomalla pinnalla varustetulle muoviselle yksiteholinssille (taitekerroin 1.5) joiden voimakkuus on korkeintaan SF. +6.0/-6.0 D; cyl. +2.0/-2.0 D.

** Kaikissa kehyksissä on kaksi heijastamattomalla ja naarmuuntumattomalla pinnalla varustettua muovista yksiteholinssiä (taitekerroin 1.5), joiden voimakkuus on korkeintaan SF. +6.0/-6.0 D; cyl. +2.0/-2.0 D.

Yliviivatut hinnat ilman suositeltua jälleenmyyntihintaa ovat Mister Spexin normaalihintoja.