Käytämme evästeitä, jotta pystymme tarjoamaan sinulle parasta mahdollista palvelua sekä sujuvan selailukokemuksen. Jos jatkat nettisivujemme käyttöä, annat meille valtuudet Käytämme evästeitä.

Opas optikoiden omiin tuotemerkkeihin

Haluamaasi merkkiä ei löydy? Tämä voi johtua siitä, että olet aiemmin ostanut tuotteen muualta. Useat optikkoliikkeet käyttävät tuotteista "omia" nimiään/tavaramerkkejään ("uudelleenbrändäys") piilolinssien alkuperäisten, valmistajan käyttämien merkkien sijaan. Tuotteet ovat identtisiä ja tulevat samalta valmistajalta, ainoastaan nimi eroaa alkuperäisestä.

Esimerkiksi EyeQ-piilolinssien alkuperäinen ja "oikea" nimi on Biomedics. EyeQ on Synsamin rekisteröimä tavaramerkki, jota yritys itse käyttää. Useat muutkin optikkoliikkeet saattavat käyttää tunnettujen tuotteiden yhteydessä omia nimiään.

Auttaakseemme asiakkaitamme löytämään omat piilolinssinsä olemme koonneet alle yhteenvedon yleisimmistä piilolinsseistä ja niiden eri nimistä. Listan avulla löydät valmistajan alkuperäisen tuotemerkin, jota myös me käytämme myydessämme piilolinssejä.Olivatko nämä tiedot hyödyllisiä?

Älä jää paitsi hyvistä tarjouksista - tilaa uutiskirjeemme

Saa tietoa uusimmista kampanjoista ja uusimmista tuotteistamme!

  • Ilmainen neuvonta 09-2311 3508
  • Ilmaiset toimituskulut yli 49€
  • 90 päivän palautusoikeus
  • Linssit sisältyvät hintaan **

* Myymälän normaalin kehyshinnan ja suositellun jälleenmyyntihinnan summa (RRP) kahdelle heijastamattomalla ja naarmuuntumattomalla pinnalla varustetulle muoviselle yksiteholinssille (taitekerroin 1.5) joiden voimakkuus on korkeintaan SF. +6.0/-6.0 D; cyl. +2.0/-2.0 D.

** Kaikissa kehyksissä on kaksi heijastamattomalla ja naarmuuntumattomalla pinnalla varustettua muovista yksiteholinssiä (taitekerroin 1.5), joiden voimakkuus on korkeintaan SF. +6.0/-6.0 D; cyl. +2.0/-2.0 D.

Yliviivatut hinnat ilman suositeltua jälleenmyyntihintaa ovat Mister Spexin normaalihintoja.