Käytämme evästeitä, jotta pystymme tarjoamaan sinulle parasta mahdollista palvelua sekä sujuvan selailukokemuksen. Jos jatkat nettisivujemme käyttöä, annat meille valtuudet Käytämme evästeitä.

Miten löydän silmäterävälin?

Eikö silmälasireseptisi sisällä silmäteräväliä? Ei hätää! Voit mitata sen nopeasti ja helposti. Valitse yksi kolmesta vaihtoehdosta:

1. Voit lähettää meille sähköpostilla edestä otetun valokuvan kasvoistasi, josta voimme mitata silmäterävälisi optikko-ohjelmamme avulla. Valokuvaasi käsitellään tietenkin ehdottoman luottamuksellisesti, eikä sitä luovuteta kolmansille osapuolille.
Jos haluat kuitenkin tilata silmälasisi suoraan reseptilinsseillä kaupastamme, voit myös lähettää valokuvan, jossa pidät viivoitinta vaakasuoraan kulmakarvojesi yläpuolella.

2. Mittaa silmäterävälisi käyttämällä viivoitinta.

Vinkki: Optikkomme suosittelevat ensimmäistä vaihtoehtoa. Valitse "En tiedä silmäteräväliäni" tilausprosessin aikana, niin optikkotiimimme ottaa sinuun suoraan yhteyttä sähköpostilla tilauksen jälkeen auttaakseen sinua.

Seuraavissa ohjeissa on yksityiskohtaista tietoa silmäterävälisi mittaamisesta:

Mittaa silmäterävälisi käyttämällä viivoitinta


Olivatko nämä tiedot hyödyllisiä?


Muita kysymyksiä?

Sähköpostiosoite:
support@misterspex.fi

Yhteystiedot:
09-2311 3508
Älä jää paitsi hyvistä tarjouksista - tilaa uutiskirjeemme

Saa tietoa uusimmista kampanjoista ja uusimmista tuotteistamme!

  • Ilmainen neuvonta 09-2311 3508
  • Ilmaiset toimituskulut yli 49€
  • 90 päivän palautusoikeus
  • Linssit sisältyvät hintaan **

* Myymälän normaalin kehyshinnan ja suositellun jälleenmyyntihinnan summa (RRP) kahdelle heijastamattomalla ja naarmuuntumattomalla pinnalla varustetulle muoviselle yksiteholinssille (taitekerroin 1.5) joiden voimakkuus on korkeintaan SF. +6.0/-6.0 D; cyl. +2.0/-2.0 D.

** Kaikissa kehyksissä on kaksi heijastamattomalla ja naarmuuntumattomalla pinnalla varustettua muovista yksiteholinssiä (taitekerroin 1.5), joiden voimakkuus on korkeintaan SF. +6.0/-6.0 D; cyl. +2.0/-2.0 D.

Yliviivatut hinnat ilman suositeltua jälleenmyyntihintaa ovat Mister Spexin normaalihintoja.