Valitse nyt suosikkimallisi ja tilaa ne lukulaseina

ReNu MPS 360ml

 ReNu MPS 360ml etunäkymä

ReNu MPS 360ml

Pehmeille piilolinsseille tarkoitettu, hellävarainen ReNu MPS™ Sensitive Eyes™ -monitoimineste vakuuttaa erityisen silkkisellä koostumuksellaan. Se on erityisesti herkille silmille kehitetty monitoimituote kaikkiin tilanteisiin. Voit pestä, desinfioida ja hoitaa sillä pehmeitä piilolinssejäsi tai silikonihydrogeelilinssejäsi. Siten piilolinssisi tuntuvat täydellisiltä silmissä ja suojaavat silmiäsi haitallisilta ympäristön ja silmän itsensä aiheuttamilta kerrostumilta. Päivittäisessä käytössä suosittelemme sinulle muutamaa nopeaa puhdistustoimenpidettä sekä ennen että jälkeen piilolinssien käyttämistä. Silmiesi terveyden hyväksi ja terävän näön takaamiseksi piilolinsseillä on tärkeää, että linssit ovat puhtaat, desinfioidut ja tarpeeksi kosteat. ReNu MPS™ Sensitive Eyes™ sopii täydellisesti siihen tarkoitukseen. Monitoimineste tekee työn lähestulkoon itsestään. Se puhdistaa, desinfioi ja huuhtelee piilolinssisi. Lisäksi voit säilyttää linssejäsi liuoksessa yön yli, täysin vaivatta. Liuos poistaa piilolinsseistäsi luotettavasti myös proteiineja – siten voit nauttia terveestä ja todella puhtaasta käyttötunteesta.


ReNu MPS™ Sensitive Eyes™ on all-in-one-neste, joka kosteuttaa piilolinssisi täydellisesti. Tulet tuntemaan sen hyödyn sillä piilolinssisi tulevat istumaan silmässäsi miellyttävästi koko päivän.


360 ml:n ReNu MPS™ Sensitive Eyes™ -kuukausipakkaus on ihanteellinen matkustaessa. Sopivassa piilolinssikotelossa piilolinssisi ovat aina hyvässä tallessa. Tiiviissä kotelossa bakteerit eivät pääse piilolinsseihisi.

Saatavilla olevat mallit

Toimitus 2-5 arkipäivää

Ilmaiset toimituskulut yli 49,00 €

Hinta

Sis. alv

Ilmainen 3,90 €

12,95 €

35,97 € /1l

Säästät N/A

 

Asiantuntijamme auttavat sinua mielellään

Usein kysyttyäUsein kysyttyäYritystiedotYritystiedot09-2311 350809-2311 3508

Maksutavat

Klarna LogoVISA LogoMastercard LogoS-Pankki LogoDanske Bank LogoAktia LogoNordea Logo

Toimitustavat

posti Logo

Turvallinen ostospaikka

Suomenvarmakauppa Logo