Käytämme evästeitä, jotta pystymme tarjoamaan sinulle parasta mahdollista palvelua sekä sujuvan selailukokemuksen. Jos jatkat nettisivujemme käyttöä, annat meille valtuudet Käytämme evästeitä.

Viikkolinssit

Viikkolinssit

Suodatin

20 46

Viikkolinssit

(3)

Näytä tuotteet välillä 1 - 3

Viikkolinssit Mister Spexistä

Toisinaan voi olla vaikea löytää omaan elämäntyyliin parhaiten sopiva piilolinssien käyttöaika. Päivittäinen vaihtaminen saattaa tuntua ärsyttävältä ja vaikealta, kuukausittainen vaihtaminen saattaa alkaa ärsyttää silmiä ilman asianmukaista hoitoa ja huomiota, joka on helppo unohtaa. Nämä Mister Spexin verkkokaupan viikkolinssit saattavat olla hyvinkin ratkaisu pulmaasi.

Viikkolinssit tarjoavat täydellisen yhdistelmän mukavuutta ja helppokäyttöisyyttä. Mahdollisuus vaihtaa piilolinssit viikon jälkeen palauttaa raikkaan tunteen. Nämä Mister Spexin piilolinssit ovat laadukkaat, mukavat ja helpot asettaa. Muista tutustua tähän ja moniin muihin Mister Spexin verkkokaupan tuotteisiin.

Mister Spex tarjoaa tuhansia tuotteita silmälaseista piilolinsseihin ja kaikkeen silmiin liittyvään. Tarjoamamme tuotevalikoima sisältää useita design-tuotemerkkejä. Verkosta tilatuille tuotteille myönnämme kätevän palautusoikeuden, joten voit tuntea olosi turvalliseksi tehdessäsi ostoksia. Toimituksista vastaa Posti, joka tarjoaa nopean lähetyksen.

  • Ilmainen neuvonta 09-2311 3508
  • Ilmaiset toimituskulut yli 49€
  • 90 päivän palautusoikeus
  • Linssit sisältyvät hintaan **

* Myymälän normaalin kehyshinnan ja suositellun jälleenmyyntihinnan summa (RRP) kahdelle heijastamattomalla ja naarmuuntumattomalla pinnalla varustetulle muoviselle yksiteholinssille (taitekerroin 1.5) joiden voimakkuus on korkeintaan SF. +6.0/-6.0 D; cyl. +2.0/-2.0 D.

** Kaikissa kehyksissä on kaksi heijastamattomalla ja naarmuuntumattomalla pinnalla varustettua muovista yksiteholinssiä (taitekerroin 1.5), joiden voimakkuus on korkeintaan SF. +6.0/-6.0 D; cyl. +2.0/-2.0 D.

Yliviivatut hinnat ilman suositeltua jälleenmyyntihintaa ovat Mister Spexin normaalihintoja.