Käytämme evästeitä, jotta pystymme tarjoamaan sinulle parasta mahdollista palvelua sekä sujuvan selailukokemuksen. Jos jatkat nettisivujemme käyttöä, annat meille valtuudet Käytämme evästeitä.

NYKYAIKAINEN TAPA
OSTAA SILMÄLASIT

Ensimmäiset vaiheet: Suodata ja löydä kehyksesi.

Mister Spexistä voit valita yli 3000 kehyksen joukosta. Verkkopohjaisten suodatusvaihtoehtojen ansiosta löydät nopeasti ja helposti valikoiman silmälaseja, jotka sopivat parhaiten omaan makuusi. Suodatintoimintoja käyttämällä sinulla on 50 kertaa parempi mahdollisuus löytää omiin tarpeisiisi sopivat silmälasit.


Sovita verkossa.

Sitten alkaa hauskuus: Voit sovittaa haluamiasi silmälaseja käyttämällä verkkokameraa (3D-sovitus) tai omaa valokuvaasi (Sovita nyt verkossa).


Omat reseptitietosi.

Kun olet valinnut silmälasit, ilmoita meille reseptitietosi. Lähetä sitten silmälasit takaisin meille, niin ryhdymme toimeen!

Reseptitietojen tulkitseminen


Uudet silmälasisi!

Muutaman päivän sisään saat upouudet silmälasit omilla vahvuuksillasi. Etkö ole varma valinnastasi? Sinulla on 30 päivän palautusoikeus, jos muutat mielesi.

Tarvitsetko apua?
 
Älä jää paitsi hyvistä tarjouksista - tilaa uutiskirjeemme

Saa tietoa uusimmista kampanjoista ja uusimmista tuotteistamme!

  • Ilmainen neuvonta 09-2311 3508
  • Ilmaiset toimituskulut yli 49€
  • 90 päivän palautusoikeus
  • Linssit sisältyvät hintaan **

* Myymälän normaalin kehyshinnan ja suositellun jälleenmyyntihinnan summa (RRP) kahdelle heijastamattomalla ja naarmuuntumattomalla pinnalla varustetulle muoviselle yksiteholinssille (taitekerroin 1.5) joiden voimakkuus on korkeintaan SF. +6.0/-6.0 D; cyl. +2.0/-2.0 D.

** Kaikissa kehyksissä on kaksi heijastamattomalla ja naarmuuntumattomalla pinnalla varustettua muovista yksiteholinssiä (taitekerroin 1.5), joiden voimakkuus on korkeintaan SF. +6.0/-6.0 D; cyl. +2.0/-2.0 D.

Yliviivatut hinnat ilman suositeltua jälleenmyyntihintaa ovat Mister Spexin normaalihintoja.