Käytämme evästeitä, jotta pystymme tarjoamaan sinulle parasta mahdollista palvelua sekä sujuvan selailukokemuksen. Jos jatkat nettisivujemme käyttöä, annat meille valtuudet Käytämme evästeitä.

Uudet moniteholasini eivät istu mukavasti. Mitä voin tehdä?

Mister Spex toimittaa kaikki moniteholasit räätälöityinä omien vahvuuksiesi mukaan. Useimmissa tapauksissa tämä tarkoittaa sitä, että silmälasit istuvat täydellisesti. Jos ne eivät kuitenkaan istu mukavasti, suosittelemme, että käyt paikallisessa optikkoliikkeessä. Siellä silmälasit voidaan helposti muotoilla paremmin istuviksi. Jos olet kuitenkin edelleen tyytymätön, voit palauttaa silmälasit ja hyödyntää tarjoamaamme palautusoikeutta.

Sinun ei tulisi missään tapauksessa yrittää itse väkisin vääntää tai muotoilla silmälaseja.

Älä jää paitsi hyvistä tarjouksista - tilaa uutiskirjeemme

Saa tietoa uusimmista kampanjoista ja uusimmista tuotteistamme!

  • Ilmainen neuvonta 09-2311 3508
  • Ilmaiset toimituskulut yli 49€
  • 90 päivän palautusoikeus
  • Linssit sisältyvät hintaan **

* Myymälän normaalin kehyshinnan ja suositellun jälleenmyyntihinnan summa (RRP) kahdelle heijastamattomalla ja naarmuuntumattomalla pinnalla varustetulle muoviselle yksiteholinssille (taitekerroin 1.5) joiden voimakkuus on korkeintaan SF. +6.0/-6.0 D; cyl. +2.0/-2.0 D.

** Kaikissa kehyksissä on kaksi heijastamattomalla ja naarmuuntumattomalla pinnalla varustettua muovista yksiteholinssiä (taitekerroin 1.5), joiden voimakkuus on korkeintaan SF. +6.0/-6.0 D; cyl. +2.0/-2.0 D.

Yliviivatut hinnat ilman suositeltua jälleenmyyntihintaa ovat Mister Spexin normaalihintoja.