Käytämme evästeitä, jotta pystymme tarjoamaan sinulle parasta mahdollista palvelua sekä sujuvan selailukokemuksen. Jos jatkat nettisivujemme käyttöä, annat meille valtuudet Käytämme evästeitä.

Miten tilaan aurinkolasit verkosta?

Käytä hakutoimintoamme, jos etsit tiettyä aurinkolasimallia. Voit käyttää eri suodattimia (muoto, valmistaja, väri, hinta jne.) löytääksesi suosikkimallisi. Kun olet löytänyt suosikkimallisi, klikkaa sitä avataksesi uuden sivun. Voit räätälöidä aurinkolasisi käyttämällä kattavaa valikkoa. Jokaisessa valikossa saat myös opastusta pienellä tietotekstillä.
 

Seuraavat vaiheet ovat tärkeitä aurinkolaseja tilattaessa:

 1. Valitse haluamasi sävytysaste. Voit valita valmistajan alkuperäisestä väristä.
 2. Moniin aurinkolaseihin on tarjolla erilaisia linssivärejä. Valitse suosikkivärisi yksinkertaisesti klikkaamalla sitä.
 3. Voit valita linssin hinnan ja ominaisuuksien perusteella
 4. Monet aurinkolasit voidaan saada vahvuuksilla. Syötä tärkeät arvot (vahvuus, sylinteri, akseli, lukulisä). Nämä tiedot ovat silmälasireseptissäsi.
 5. Voit myös valita tietyn valmistajan linssit tai aurinkolasien vakiolinssit
 6. Voit määritellä linssien paksuuden – vakio, ohut, erittäin ohut ja ultraohut.
 7. Jos olet valinnut moniteholinssit, voit valita myös "Vakio" ja "Premium".
 8. Valitse linssin pinnoite.Muista, että kaikki vaihtoehdot eivät ole saatavana kaikille aurinkolaseille. Käytä valikkoja siirtyäksesi eri vaiheiden läpi. Jos sinulla on tiettyä tuotetta koskevia kysymyksiä, ota yhteyttä asiakaspalveluumme.

Älä jää paitsi hyvistä tarjouksista - tilaa uutiskirjeemme

Saa tietoa uusimmista kampanjoista ja uusimmista tuotteistamme!

 • Ilmainen neuvonta 09-2311 3508
 • Ilmaiset toimituskulut yli 49€
 • 90 päivän palautusoikeus
 • Linssit sisältyvät hintaan **

* Myymälän normaalin kehyshinnan ja suositellun jälleenmyyntihinnan summa (RRP) kahdelle heijastamattomalla ja naarmuuntumattomalla pinnalla varustetulle muoviselle yksiteholinssille (taitekerroin 1.5) joiden voimakkuus on korkeintaan SF. +6.0/-6.0 D; cyl. +2.0/-2.0 D.

** Kaikissa kehyksissä on kaksi heijastamattomalla ja naarmuuntumattomalla pinnalla varustettua muovista yksiteholinssiä (taitekerroin 1.5), joiden voimakkuus on korkeintaan SF. +6.0/-6.0 D; cyl. +2.0/-2.0 D.

Yliviivatut hinnat ilman suositeltua jälleenmyyntihintaa ovat Mister Spexin normaalihintoja.