Käytämme evästeitä, jotta pystymme tarjoamaan sinulle parasta mahdollista palvelua sekä sujuvan selailukokemuksen. Jos jatkat nettisivujemme käyttöä, annat meille valtuudet Käytämme evästeitä.

Olen tyytymätön moniteholaseihini. Voinko palauttaa/vaihtaa ne?

Haluamme varmistaa, että olet täysin tyytyväinen silmälaseihisi. Jos olet tyytymätön, voit palauttaa ne 30 päivän sisään.

Varmista, että silmälasit ovat palautettaessa ehjät ja käyttämättömät.

Ennen moniteholasien palauttamista on hyvä muistaa, että useimmilla henkilöillä kestää jonkin aikaa tottua moniteholinsseihin. Tottumisprosessi ja selkeän näkökyvyn saaminen linsseillä voi kestää jonkin aikaa. Ota yhteyttä asiakaspalveluun ennen kuin palautat moniteholasit.

Autamme sinua

Puhelin: 09-2311 3508

Ma - pe 9 - 18

Sähköposti:

service@misterspex.fi
Älä jää paitsi hyvistä tarjouksista - tilaa uutiskirjeemme

Saa tietoa uusimmista kampanjoista ja uusimmista tuotteistamme!

  • Ilmainen neuvonta 09-2311 3508
  • Ilmaiset toimituskulut yli 49€
  • 90 päivän palautusoikeus
  • Linssit sisältyvät hintaan **

* Myymälän normaalin kehyshinnan ja suositellun jälleenmyyntihinnan summa (RRP) kahdelle heijastamattomalla ja naarmuuntumattomalla pinnalla varustetulle muoviselle yksiteholinssille (taitekerroin 1.5) joiden voimakkuus on korkeintaan SF. +6.0/-6.0 D; cyl. +2.0/-2.0 D.

** Kaikissa kehyksissä on kaksi heijastamattomalla ja naarmuuntumattomalla pinnalla varustettua muovista yksiteholinssiä (taitekerroin 1.5), joiden voimakkuus on korkeintaan SF. +6.0/-6.0 D; cyl. +2.0/-2.0 D.

Yliviivatut hinnat ilman suositeltua jälleenmyyntihintaa ovat Mister Spexin normaalihintoja.