Käytämme evästeitä, jotta pystymme tarjoamaan sinulle parasta mahdollista palvelua sekä sujuvan selailukokemuksen. Jos jatkat nettisivujemme käyttöä, annat meille valtuudet Käytämme evästeitä.

Miten Mister Spex -tuotteiden laatu taataan?

Reseptilasiemme valmistus - linssien valmistus ja asennus mukaan lukien – tapahtuu Saksassa pätevien optikkojen toimesta. Tuotannossa noudatetaan säännöllisiä ja tiukkoja laadunvalvontaprosesseja. Brändikehykset ja piilolinssit toimitetaan suoraan valmistajalta ja valtuutetuilta jakelijoilta. Mister Spex -malliston kehysten valinta tehdään nykytrendien mukaan ja tavoitteena on löytää laadukkaimmat tuotteet. Valikoimamme sisältää myös lääketieteellisesti hyväksyttyjä tuotteita.

Älä jää paitsi hyvistä tarjouksista - tilaa uutiskirjeemme

Saa tietoa uusimmista kampanjoista ja uusimmista tuotteistamme!

  • Ilmainen neuvonta 09-2311 3508
  • Ilmaiset toimituskulut yli 49€
  • 90 päivän palautusoikeus
  • Linssit sisältyvät hintaan **

* Myymälän normaalin kehyshinnan ja suositellun jälleenmyyntihinnan summa (RRP) kahdelle heijastamattomalla ja naarmuuntumattomalla pinnalla varustetulle muoviselle yksiteholinssille (taitekerroin 1.5) joiden voimakkuus on korkeintaan SF. +6.0/-6.0 D; cyl. +2.0/-2.0 D.

** Kaikissa kehyksissä on kaksi heijastamattomalla ja naarmuuntumattomalla pinnalla varustettua muovista yksiteholinssiä (taitekerroin 1.5), joiden voimakkuus on korkeintaan SF. +6.0/-6.0 D; cyl. +2.0/-2.0 D.

Yliviivatut hinnat ilman suositeltua jälleenmyyntihintaa ovat Mister Spexin normaalihintoja.