Käytämme evästeitä, jotta pystymme tarjoamaan sinulle parasta mahdollista palvelua sekä sujuvan selailukokemuksen. Jos jatkat nettisivujemme käyttöä, annat meille valtuudet Käytämme evästeitä.
Brillen

Silmälasit

Suodatin

Saadaksesi tarkemman mittauksen pään leveydestä

94 95

Brendel eyewear Silmälasit

(1)

Näytä tuotteet välillä 1 - 1

Brendel-silmälasit

Paras look, joka minulla on koskaan ollut! Saksan Keski-Frankenista kotoisin oleva silmälasien ja optisten tarvikkeiden valmistaja Brendel osui naulan kantaan sanoessaan tämän. Yrityksen motto kuvailee täydellisesti tuotemerkin intohimoa luovuutta ja tyylitajua kohtaan. Saksan Fürthissä syntynyt tuotemerkki ei ole trendien seuraaja, vaan lumoaa yksilöllisellä ilmeellään, tyylillään ja laadullaan. Tämän mahdollistavat erittäin tarkka yksityiskohtaisuus ja upeat väridesignit.

Tämä laaja mallisto on sisältänyt perinteisesti malleja muotitietoisille naisille, mutta viime aikoina siihen on lisätty myös muutamia hienoja miesten malleja. Molemmille mallistoille yhteistä on niiden nuorekas henki ja selkeä estetiikka.

Brendelin naisten silmälasien mallisto puhuttelee itsevarmaa ja sivistynyttä naista, joka on jo löytänyt tyylinsä ja tietää mitä haluaa. Selkeä yksityiselämässään, ammattimainen urallaan, ylellinen julkisissa tapahtumissa - persoonallinen ja tyylikäs kaikissa tilanteissa. Brendelin naisten malliston silmälasit on valmistettu asetaatista, metallista tai titaanista, ja se sisältää klassisia muotoja, erottuvia tyylejä, trendikkäitä värejä ja hillittyjä sävyjä. Mallit ovat yhtä yksilöllisiä kuin niitä käyttävät naisetkin.

Brendelin miesten silmälasimallisto uudelle miesten sukupolvelle - monipuoliselle ja miehekkäälle miehelle, joka on tarkka ulkonäöstään ja tyylistään ja tuntee itsensä. Brendelin miesten mallistolle ovat tyypillistä muodikkaat designit, miehekkäät muodot ja tyylikkäät materiaalit.

Lisätietoa Mister Spexin tarjoamasta 90 päivän palautusoikeudesta on palvelusivullamme.

  • Ilmainen neuvonta 09-2311 3508
  • Ilmaiset toimituskulut yli 49€
  • 90 päivän palautusoikeus
  • Linssit sisältyvät hintaan **

* Myymälän normaalin kehyshinnan ja suositellun jälleenmyyntihinnan summa (RRP) kahdelle heijastamattomalla ja naarmuuntumattomalla pinnalla varustetulle muoviselle yksiteholinssille (taitekerroin 1.5) joiden voimakkuus on korkeintaan SF. +6.0/-6.0 D; cyl. +2.0/-2.0 D.

** Kaikissa kehyksissä on kaksi heijastamattomalla ja naarmuuntumattomalla pinnalla varustettua muovista yksiteholinssiä (taitekerroin 1.5), joiden voimakkuus on korkeintaan SF. +6.0/-6.0 D; cyl. +2.0/-2.0 D.

Yliviivatut hinnat ilman suositeltua jälleenmyyntihintaa ovat Mister Spexin normaalihintoja.