Käytämme evästeitä, jotta pystymme tarjoamaan sinulle parasta mahdollista palvelua sekä sujuvan selailukokemuksen. Jos jatkat nettisivujemme käyttöä, annat meille valtuudet Käytämme evästeitä.
Brillen

Silmälasit

Suodatin

Saadaksesi tarkemman mittauksen pään leveydestä

98 219

Carrera Silmälasit

(78)

Näytä tuotteet välillä 1 - 60

CARRERA -silmälasit

Sporty og elegante briller fra CARRERA

Urheilulliset ja tyylikkäät: CARRERA-silmälasit CARRERA-tuotemerkki tunnetaan muidenkin kuin urheiluhullujen keskuudessa. CARRERA tarjoaa uudenaikaista muotoilua moottoriurheiluun, hiihtoon ja pyöräilyyn. Se on synonyymi hyvälle tekniikalle, turvallisuudelle ja innovaatiolle. CARRERA perustettiin vuonna 1956 legendaarisen “CARRERA Panamericana“ -moottoriurheilukilpailun yhteydessä. Ensimmäiset CARRERA-silmälasit tuotiin markkinoille vuonna 1977 ja CARRERA-silmälasit saivat ihailijoita myös urheilumaailman ulkopuolelta. CARRERA-silmälasit ovat olleet muoti-ilmiö 1980-luvulta lähtien. Italialainen Safilo osti tuotemerkin vuonna 1996 ja CARRERA-tuotemerkin tarina jatkuu...

Nämä ainutlaatuiset ja nykyaikaiset silmälasit tekevät vaikutuksen tyylikkyydellään ja urheilullisuudellaan. Suunnittelijat ovat onnistuneet tehokkaasti yhdistämään innovaation ja estetiikan toimivaan tekniikkaan ja maksimaaliseen käyttömukavuuteen. Lifestyle-mallistojen malleista on tullut maailmankuulut kuuluisien ihailijoiden, kuten amerikkalaisten poptähtien Usherin ja Alicia Keysin ansiosta, jotka ovat käyttäneet CARRERA-silmälaseja musiikkivideoissaan.

CARRERA-tuotemerkin klassinen charmikkuus saa sinut lumoutumaan. Tästä esimerkkeinä huomiota herättävä Carrera CA 6614 DFM ja ruskearaidallinen CA 6134 F4H. Sekä valmistaja että sen käyttämät materiaalit edustavat ehdottomasti parasta laatua. CARRERA-silmälasien käyttäjät välittävät ulkonäöstä - eivät välttämättä siitä, mikä sattuu olemaan muotia. CARRERA sanoo itse, että "johtajan asema merkitsee sitä, että on aikaansa edellä, ja CARRERA on aina edustanut tätä asennetta".

Valitse oma suosikkisi CARRERA-silmälasimallistosta. Lataa itsestäsi valokuva verkkopohjaisessa sovitustyökalussamme saadaksesi virtuaalisen kokemuksen! Räätälöi silmälasit omien tarpeidesi perusteella syöttämällä reseptisi tärkeät tiedot. Kun olet tehnyt tilauksen, lähetämme CARRERA-silmälasit mahdollisimman nopeasti. Tarjoamme myös 90 päivän palautusoikeuden, jotta voit tehdä ostoksesi riskittä.

  • Ilmainen neuvonta 09-2311 3508
  • Ilmaiset toimituskulut yli 49€
  • 90 päivän palautusoikeus
  • Linssit sisältyvät hintaan **

* Myymälän normaalin kehyshinnan ja suositellun jälleenmyyntihinnan summa (RRP) kahdelle heijastamattomalla ja naarmuuntumattomalla pinnalla varustetulle muoviselle yksiteholinssille (taitekerroin 1.5) joiden voimakkuus on korkeintaan SF. +6.0/-6.0 D; cyl. +2.0/-2.0 D.

** Kaikissa kehyksissä on kaksi heijastamattomalla ja naarmuuntumattomalla pinnalla varustettua muovista yksiteholinssiä (taitekerroin 1.5), joiden voimakkuus on korkeintaan SF. +6.0/-6.0 D; cyl. +2.0/-2.0 D.

Yliviivatut hinnat ilman suositeltua jälleenmyyntihintaa ovat Mister Spexin normaalihintoja.