Käytämme evästeitä, jotta pystymme tarjoamaan sinulle parasta mahdollista palvelua sekä sujuvan selailukokemuksen. Jos jatkat nettisivujemme käyttöä, annat meille valtuudet Käytämme evästeitä.
Brillen

Silmälasit

Suodatin

Saadaksesi tarkemman mittauksen pään leveydestä

97 129

Converse Silmälasit

(43)

Näytä tuotteet välillä 1 - 43

Converse-silmälasit Mister Spex Suomesta

Converse-tuotemerkki perustettiin Yhdysvalloissa vuonna 1908. Se tuli pian maailmankuuluksi urheilullisista All Star -jalkineistaan. Converse tarjoaa nykyään täydellisen valikoiman vaatteita ja asusteita, sekä silmälaseja. Converse suunnittelee yksilöä varten antaen sinulle mahdollisuuden ilmaista itseäsi silmälaseillasi.

Mister Spexin Converse-mallisto sisältää upeita värivaihtoehtoja ja reunamuotoja. Converse-silmälasit ovat erittäin modernit ja käytännölliset, ja ne sopivat ihanteellisesti jokapäiväiseen käyttöön. Kaikissa Converse-silmälaseissa on laadukkaat linssit, jotta voit nauttia kaikenlaisista aktiviteeteista koko päivän ajan laadukkailla ja luotettavilla silmälaseilla. Converse-silmälaseissa on tyylikästä ja sporttista charmikkuutta, ja ne näyttävät hyviltä kaikissa tilanteissa. Haluat sitten hauskat Converse-silmälasit, joissa on värikkäät kehykset tai selkeät hengettömät silmälasit, Mister Spexin laaja Converse-silmälasien mallisto sisältää omat vaatimuksesi täyttävän mallin.

Mister Spexissä voit asioida turvallisesti. Mister Spexillä on yli 1,5 miljoonaa tyytyväistä asiakasta, ja se voi ylpeänä kutsua itseään Euroopan suosituimmaksi verkko-optikkoliikkeeksi. Halutessasi voit käyttää verkkopohjaista 3D-työkaluamme, jossa voit ladata valokuvan itsestäsi tai käyttää verkkokameraasi nähdäksesi, mitkä Converse-silmälasit näyttävät parhailta omilla kasvoillasi.

  • Ilmainen neuvonta 09-2311 3508
  • Ilmaiset toimituskulut yli 49€
  • 90 päivän palautusoikeus
  • Linssit sisältyvät hintaan **

* Myymälän normaalin kehyshinnan ja suositellun jälleenmyyntihinnan summa (RRP) kahdelle heijastamattomalla ja naarmuuntumattomalla pinnalla varustetulle muoviselle yksiteholinssille (taitekerroin 1.5) joiden voimakkuus on korkeintaan SF. +6.0/-6.0 D; cyl. +2.0/-2.0 D.

** Kaikissa kehyksissä on kaksi heijastamattomalla ja naarmuuntumattomalla pinnalla varustettua muovista yksiteholinssiä (taitekerroin 1.5), joiden voimakkuus on korkeintaan SF. +6.0/-6.0 D; cyl. +2.0/-2.0 D.

Yliviivatut hinnat ilman suositeltua jälleenmyyntihintaa ovat Mister Spexin normaalihintoja.