Käytämme evästeitä, jotta pystymme tarjoamaan sinulle parasta mahdollista palvelua sekä sujuvan selailukokemuksen. Jos jatkat nettisivujemme käyttöä, annat meille valtuudet Käytämme evästeitä.
Brillen

Silmälasit

Suodatin

Saadaksesi tarkemman mittauksen pään leveydestä

135 229

Escada Silmälasit

(52)

Näytä tuotteet välillä 1 - 52

Escada-silmälasit

Saksalainen luksusmerkki Escada todistaa selvästi, että muodin päälle ymmärtävät muutkin kuin italialaiset. Escada on kunnianosoitus naisellisuudelle. Se edustaa modernia eleganssia, ylellisyyttä ja ehdotonta glamouria. Margaretha ja Wolfgang Ley perustivat tuotemerkin vuonna 1978, ja tuotemerkki on ollut siitä lähtien ehdoton osa muotimaailmaa. Escada-silmälaseissa on selkeä ja pehmeä muotokieli ja vahva värimaailma. Nämä asiat korostavat yhdessä täydellisesti tuotemerkin naisellista luonnetta. Tuotevalikoimassa on pääasiallisesti neutraaleja värejä kuten mustaa, ruskeaa ja harmaata.

Näitä on piristetty jännittävillä väriyhdistelmillä ja sävyillä, joiden ansiosta tuotteet erottuvat joukosta. Hienostuneet yksityiskohdat, kuten metallilangat, jännittävät kuviot ja eri materiaalien yhdistelmät luovat luonteenomaisen hienostuneen ilmeen, jota tuotevalikoiman kaikki silmälasit edustavat. Laadukkaat materiaalit, viimeisen päälle suunnitellut yksityiskohdat ja loistava istuvuus ovat Escadalle ominaisia piirteitä, ja ne tekevät silmälaseista luotettavan seuralaisen kaikkiin tilanteisiin.

Mister Spexin tarjoaman 90 päivän palautusoikeuden ansiosta voit palauttaa tilauksesi 90 päivän sisään tilauksen tekemisestä saadaksesi korvaavan tuotteen laajasta valikoimastamme tai tuotteen hinnan takaisin. Lisätietoa 90 päivän palautusoikeudesta on Mister Spexin kotisivun palvelusivuilla.

  • Ilmainen neuvonta 09-2311 3508
  • Ilmaiset toimituskulut yli 49€
  • 90 päivän palautusoikeus
  • Linssit sisältyvät hintaan **

* Myymälän normaalin kehyshinnan ja suositellun jälleenmyyntihinnan summa (RRP) kahdelle heijastamattomalla ja naarmuuntumattomalla pinnalla varustetulle muoviselle yksiteholinssille (taitekerroin 1.5) joiden voimakkuus on korkeintaan SF. +6.0/-6.0 D; cyl. +2.0/-2.0 D.

** Kaikissa kehyksissä on kaksi heijastamattomalla ja naarmuuntumattomalla pinnalla varustettua muovista yksiteholinssiä (taitekerroin 1.5), joiden voimakkuus on korkeintaan SF. +6.0/-6.0 D; cyl. +2.0/-2.0 D.

Yliviivatut hinnat ilman suositeltua jälleenmyyntihintaa ovat Mister Spexin normaalihintoja.