Käytämme evästeitä, jotta pystymme tarjoamaan sinulle parasta mahdollista palvelua sekä sujuvan selailukokemuksen. Jos jatkat nettisivujemme käyttöä, annat meille valtuudet Käytämme evästeitä.
Brillen

Silmälasit

Suodatin

Saadaksesi tarkemman mittauksen pään leveydestä

33 114

Esprit Silmälasit

(138)

Näytä tuotteet välillä 1 - 60

Esprit-silmälasit

Verkkokaupassamme on laaja valikoima uusimpia Esprit-silmälaseja. Vaateyritys Esprit, joka perustettiin San Franciscossa vuonna 1968, on valmistanut reseptilaseja miehille ja naisille Esprit-tuotemerkin alla vuodesta 1995 alkaen. Esprit-silmälaseille on ominaista tyylikäs ja ajaton muotoilu. Esprit tarjoaa laajan valikoiman perinteisistä "nörttikehyksistä" nykyaikaisiin hengettömiin kehyksiin. Jotta löytäisit parhaiten omiin kasvoihisi sopivat silmälasit, voit käyttää opasta, joka neuvoo, mitkä kehykset sopivat millekin kasvojen muodolle. Kun olet löytänyt mieleisesi tyylin, käytä verkkopohjaista sovitustyökaluamme sovittaaksesi niin monia Esprit-kehyksiä kuin haluat.

Riittää, kun lataat mielikuvan itsestäsi ja selaat Esprit-mallistoamme rauhassa kotoasi käsin! Suosittelemme vuoden 2009 malliston mallia Esprit ET 9342. Tämä malli on valmistettu muovista ja se sisältää ainutlaatuisen puisen ilmeen ja dynaamisen kehysmallin. Hengettömistä malleista pitäville suosittelemme Esprit ET 9322 -mallia. Nämä silmälasit valmistetaan ohuesta metallilankakehyksestä ja ne tarjoavat todella hienostuneen ilmeen etenkin hillityn hopeanvärisinä.

Mister Spexin Esprit-silmälasien hinta sisältää erittäin laadukkaat muoviset linssit. Esprit-silmälaseihin on tarjolla myös pinnoitteet, jotka suojaavat heijastuksilta, kulumiselta ja lialta, joten silmälasit tarjoavat aina selvän näön. Voit tilata uudet silmälasisi myös erittäin ohuilla, sävytetyillä tai itse puhdistuvilla linsseillä saadaksesi kevyemmät, hienommat tai vedenkestävämmät linssit. Jos et ole täysin tyytyväinen Esprit-silmälaseihisi, voit käyttää tarjoamaamme 90 päivän palautusoikeutta. Palauta silmälasisi kahden viikon kuluttua tilauksen tekemisestä saadaksesi rahasi takaisin tai vaihtaaksesi silmälasisi Mister Spexin valikoimassa oleviin toisiin silmälaseihin.

  • Ilmainen neuvonta 09-2311 3508
  • Ilmaiset toimituskulut yli 49€
  • 90 päivän palautusoikeus
  • Linssit sisältyvät hintaan **

* Myymälän normaalin kehyshinnan ja suositellun jälleenmyyntihinnan summa (RRP) kahdelle heijastamattomalla ja naarmuuntumattomalla pinnalla varustetulle muoviselle yksiteholinssille (taitekerroin 1.5) joiden voimakkuus on korkeintaan SF. +6.0/-6.0 D; cyl. +2.0/-2.0 D.

** Kaikissa kehyksissä on kaksi heijastamattomalla ja naarmuuntumattomalla pinnalla varustettua muovista yksiteholinssiä (taitekerroin 1.5), joiden voimakkuus on korkeintaan SF. +6.0/-6.0 D; cyl. +2.0/-2.0 D.

Yliviivatut hinnat ilman suositeltua jälleenmyyntihintaa ovat Mister Spexin normaalihintoja.