Käytämme evästeitä, jotta pystymme tarjoamaan sinulle parasta mahdollista palvelua sekä sujuvan selailukokemuksen. Jos jatkat nettisivujemme käyttöä, annat meille valtuudet Käytämme evästeitä.
Brillen

Silmälasit

Suodatin

Saadaksesi tarkemman mittauksen pään leveydestä

113 255

Giorgio Armani Silmälasit

(114)

Näytä tuotteet välillä 1 - 60

Giorgio Armani -silmälasit Mister Spex Suomesta

Lisää jokaiseen päivään hitunen eleganssia, tyyliä ja hienostunutta ilmettä aina suosituilla Giorgio Armani -silmälaseilla. Giorgio Armani on yksi maailman tunnetuimmista luksusmerkeistä. Se on tunnettu omaa luokkaansa olevasta italialaisesta tyylistään perustamisvuodestaan 1975 lähtien. Giorgio Armani -silmälasit tunnetaan hillityn muodikkaasta ilmeestään, ensiluokkaisista materiaaleistaan ja aikaansa seuraavasta käsityötaidostaan. Ne ovat ehdoton asuste nykyajan nuorille ja muotitietoisille kaupunkilaismiehille ja -naisille.

Giorgio Armani -silmälasimalliston malleissa on paksut kehykset, silmiinpistäviä yksityiskohtia ja minimalistisia ja samalla hienoja designeja. Ne ovat upea valinta tyylin kaunistamiseksi. Näitä silmälaseja on saatavilla useissa malleissa, jotka sopivat kaiken muotoisille kasvoille, suorakulmaisista ja pyöreistä malleista wayfarer-malleihin ja ovaaleihin malleihin. Jos kasvosi ovat neliönmalliset, kokeile ovaaleja tai pyöreitä silmälaseja. Jos kasvosi ovat kolmikulmaiset, wayfarer-malli on loistava vaihtoehto. Suorakulmaiset kehykset sopivat parhaiten niille, joiden kasvot ovat pyöreät. Valitse metalli- tai muovikehykset upeasta värien ja kuvioiden valikoimasta.

Giorgio Armani -silmälasien ansiosta erotut aina joukosta, käytät silmälaseja sitten työssä, vapaa-ajalla tai huviksesi. Löydä omat silmälasisi Mister Spexistä, Euroopan suosituimmasta silmälasien verkkokaupasta.

  • Ilmainen neuvonta 09-2311 3508
  • Ilmaiset toimituskulut yli 49€
  • 90 päivän palautusoikeus
  • Linssit sisältyvät hintaan **

* Myymälän normaalin kehyshinnan ja suositellun jälleenmyyntihinnan summa (RRP) kahdelle heijastamattomalla ja naarmuuntumattomalla pinnalla varustetulle muoviselle yksiteholinssille (taitekerroin 1.5) joiden voimakkuus on korkeintaan SF. +6.0/-6.0 D; cyl. +2.0/-2.0 D.

** Kaikissa kehyksissä on kaksi heijastamattomalla ja naarmuuntumattomalla pinnalla varustettua muovista yksiteholinssiä (taitekerroin 1.5), joiden voimakkuus on korkeintaan SF. +6.0/-6.0 D; cyl. +2.0/-2.0 D.

Yliviivatut hinnat ilman suositeltua jälleenmyyntihintaa ovat Mister Spexin normaalihintoja.