Käytämme evästeitä, jotta pystymme tarjoamaan sinulle parasta mahdollista palvelua sekä sujuvan selailukokemuksen. Jos jatkat nettisivujemme käyttöä, annat meille valtuudet Käytämme evästeitä.
Brillen

Silmälasit

Suodatin

Saadaksesi tarkemman mittauksen pään leveydestä

125 249

Jos. Eschenbach Silmälasit

(33)

Näytä tuotteet välillä 1 - 33

Jos. Eschenbach-silmälasit Mister Spex Suomesta

Mister Spex tarjoaa Jos. Eschenbach-malliston tyylikkäitä reseptisilmälaseja. Tämän klassisen malliston mallit ovat tyylikkäitä ja kestäviä modernien ja edistyksellisten materiaalien ansiosta. Värimaailma vaihtelee neutraaleista väreistä rohkeisiin väreihin ja kaksisävyisiin silmälaseihin, jotka ovat hillityn tyylikkäät. Kaikki silmälasit tarjoavat loistavaa näön korjausta.

Jos. Eschenbach-silmälasit tarjoavat sinulle sopivan tyylin. Voit valita neliönmuotoiset kehykset, jotka tasapainottavat kasvonpiirteitäsi, suorakulmaiset kehykset, jotka antavat ahkeran ilmeen tai hieman pyöristetyt kehykset, jotka luovat hieman rennomman ja monipuolisemman lookin. Kaikkiin verkkokauppamme malleihin voidaan asettaa linssit haluamillasi vahvuuksilla, ja voit sovittaa niitä kotona jopa 10 päivän ajan. Voit tilata moniteholinssit pientä lisämaksua vastaan.

Kotisivullamme oleva virtuaalinen 3D-sovituspalvelu auttaa valinnan tekemisessä. Kaikissa silmälaseissa on UV-suojalla, heijastamattomalla pinnalla ja kovapinnoitteella varustetut laadukkaat linssit. Liity Mister Spexin yli 1,5 miljoonan tyytyväisen asiakkaan joukkoon ja tilaa aurinkolasit ja reseptilasit verkosta. Jos et ole täysin tyytyväinen, Mister Spex tarjoaa 90 päivän palautusoikeuden kaikkiin tilauksiin.

  • Ilmainen neuvonta 09-2311 3508
  • Ilmaiset toimituskulut yli 49€
  • 90 päivän palautusoikeus
  • Linssit sisältyvät hintaan **

* Myymälän normaalin kehyshinnan ja suositellun jälleenmyyntihinnan summa (RRP) kahdelle heijastamattomalla ja naarmuuntumattomalla pinnalla varustetulle muoviselle yksiteholinssille (taitekerroin 1.5) joiden voimakkuus on korkeintaan SF. +6.0/-6.0 D; cyl. +2.0/-2.0 D.

** Kaikissa kehyksissä on kaksi heijastamattomalla ja naarmuuntumattomalla pinnalla varustettua muovista yksiteholinssiä (taitekerroin 1.5), joiden voimakkuus on korkeintaan SF. +6.0/-6.0 D; cyl. +2.0/-2.0 D.

Yliviivatut hinnat ilman suositeltua jälleenmyyntihintaa ovat Mister Spexin normaalihintoja.