Käytämme evästeitä, jotta pystymme tarjoamaan sinulle parasta mahdollista palvelua sekä sujuvan selailukokemuksen. Jos jatkat nettisivujemme käyttöä, annat meille valtuudet Käytämme evästeitä.
Brillen

Silmälasit

Suodatin

Saadaksesi tarkemman mittauksen pään leveydestä

119 156

Just Cavalli Silmälasit

(2)

Näytä tuotteet välillä 1 - 2

Just Cavalli -silmälasit

Muotisuunnittelija Roberto Cavallin vuonna 1998 perustama Just Cavalli on tunnettu glam-rock-tyylistään. Tuotemerkki edustaa nuorekasta, röyhkeää ja villiä ilmettä, joka on erityisen suosittu nuorten asiakkaiden keskuudessa. Rokkaavan tyylikkäitä Just Cavalli -silmälaseja koristavat värikkäät kuviot, tiikeriprintit ja kukat. Me Mister Spexissä olemme ylpeitä voidessamme lisätä Just Cavalli -silmälasimalliston valikoimaamme. Mallisto sisältää jotakin jokaiselle: hillityistä ja huomaamattomista kehyksistä erottuviin ja sokeeraaviin malleihin.

Mallistossa on nähtävissä tyypilliset Cavalli-piirteet, joita ovat raikkaus ja nuorekkuus. Roberto Cavalli -malliston periaatteena on "älä vetäydy syrjään, ole oma itsesi". Just Cavalli JC 0228 / V 001 -malli on täydellinen esimerkki Just Cavallin luovuudesta. Silmälasit, joissa on pienet suorakulmaiset linssit ja mustat kokokehykset, edustavat ajatonta eleganssia ja luovat vakavasti otettavan ja hienostuneen lookin joka tilanteeseen. Kaunis hopean- ja kullanvärinen sydän sankojen sisäosassa antaa silmälaseille erityistä luonnetta. Nämä silmälasit ovat tyylikkäät, leikkisät ja aina rehelliset – ja takuulla hyvä valinta. Erottuvampi malli on Just Cavalli JC 0119 / V 731. Ohuissa metallikehyksissä on upeaa vintage-tuntua. Sangat on valmistettu punaisesta muovista ja ne kääntävät päitä rohkean Just Cavalli -logon ansiosta. Nämä silmälasit ovat todella trendikäs valinta ja ne tarjoavat erittäin muodikkaan ja samalla rennon lookin.

Valitse laadukkaat ja tyylikkäät Just Cavalli -silmälasit. Tutustu eri malleihin ennen kuin sovitat suosikkimalliasi verkkopohjaisessa sovitustyökalussamme! Räätälöi silmälasit omien tarpeidesi perusteella syöttämällä reseptisi tärkeät tiedot. Kun olet tehnyt tilauksen, lähetämme Just Cavalli -silmälasit mahdollisimman nopeasti. Tarjoamme myös 90 päivän palautusoikeuden, jotta voit tehdä ostoksesi riskittä.

  • Ilmainen neuvonta 09-2311 3508
  • Ilmaiset toimituskulut yli 49€
  • 90 päivän palautusoikeus
  • Linssit sisältyvät hintaan **

* Myymälän normaalin kehyshinnan ja suositellun jälleenmyyntihinnan summa (RRP) kahdelle heijastamattomalla ja naarmuuntumattomalla pinnalla varustetulle muoviselle yksiteholinssille (taitekerroin 1.5) joiden voimakkuus on korkeintaan SF. +6.0/-6.0 D; cyl. +2.0/-2.0 D.

** Kaikissa kehyksissä on kaksi heijastamattomalla ja naarmuuntumattomalla pinnalla varustettua muovista yksiteholinssiä (taitekerroin 1.5), joiden voimakkuus on korkeintaan SF. +6.0/-6.0 D; cyl. +2.0/-2.0 D.

Yliviivatut hinnat ilman suositeltua jälleenmyyntihintaa ovat Mister Spexin normaalihintoja.