Käytämme evästeitä, jotta pystymme tarjoamaan sinulle parasta mahdollista palvelua sekä sujuvan selailukokemuksen. Jos jatkat nettisivujemme käyttöä, annat meille valtuudet Käytämme evästeitä.
Brillen

Silmälasit

Suodatin

Saadaksesi tarkemman mittauksen pään leveydestä

84 215

Lozza Silmälasit

(40)

Näytä tuotteet välillä 1 - 40

Lozza-silmälasit Mister Spex Suomessa

Mister Spex tarjoaa parhaan Lozza-silmälasien valikoiman verkossa. Tutustu huikean monipuoliseen silmälasimallistoon, joka sisältää kaikkea ajattomista ja perinteisistä malleista eloisiin ja nykyaikaisiin kuvioihin. Tämä mallisto täyttää taatusti tarpeesi täydentäen samalla persoonallisuuttasi ja tyyliäsi. Italialainen tuotemerkki, jonka Giovanni Lozza perusti vuonna 1912, tunnetaan ympäri maailman jännittävästä muotokielestään, joka on tyylikkäiden kaupunkilaismiesten ja -naisten suosiossa. Tuotemerkki on osa De Rigo SpA -ryhmää, joka kuuluu maailman johtaviin silmälasien valmistajiin.

Haluat sitten luoda nörttimäisen ja ammattimaisen, rennon ja arkisen tai hienostuneen ja tyylikkään vaikutelman, Lozza-silmälasit on loistava valinta. Nämä silmälasit on valmistettu ensiluokkaisista materiaaleista tarjoten loistavaa näöntarkkuutta ja ainutkertaista suojaa silmillesi. Jos haluat jotakin uniikkia ja trendikästä, kokeile VL 1896N 0ACW -mallia. Lozza-silmälasit sopivat ihanteellisesti sekä miehille että naisille.

Niissä on kestävät muovikehykset ihanissa ruskean ja valkoisen sävyissä. Musta VL 4045 04AP -malli tarjoaa ihanan muodikkaan ja tyylikkään ilmeen. Näitä silmälaseja on saatavilla useissa eri väreissä, muodoissa ja koissa, ja ne tarjoavat jotakin jokaiselle maulle ja luonteelle.

  • Ilmainen neuvonta 09-2311 3508
  • Ilmaiset toimituskulut yli 49€
  • 90 päivän palautusoikeus
  • Linssit sisältyvät hintaan **

* Myymälän normaalin kehyshinnan ja suositellun jälleenmyyntihinnan summa (RRP) kahdelle heijastamattomalla ja naarmuuntumattomalla pinnalla varustetulle muoviselle yksiteholinssille (taitekerroin 1.5) joiden voimakkuus on korkeintaan SF. +6.0/-6.0 D; cyl. +2.0/-2.0 D.

** Kaikissa kehyksissä on kaksi heijastamattomalla ja naarmuuntumattomalla pinnalla varustettua muovista yksiteholinssiä (taitekerroin 1.5), joiden voimakkuus on korkeintaan SF. +6.0/-6.0 D; cyl. +2.0/-2.0 D.

Yliviivatut hinnat ilman suositeltua jälleenmyyntihintaa ovat Mister Spexin normaalihintoja.