Käytämme evästeitä, jotta pystymme tarjoamaan sinulle parasta mahdollista palvelua sekä sujuvan selailukokemuksen. Jos jatkat nettisivujemme käyttöä, annat meille valtuudet Käytämme evästeitä.
Brillen

Silmälasit

Korkealaatuiset linssit sisältyvät

Silmälasit

Suodatin

Saadaksesi tarkemman mittauksen pään leveydestä

94 95

Marc by Marc Jacobs Silmälasit

(1)

Näytä tuotteet välillä 1 - 1

Marc by Marc Jacobs -silmälasit

Newyorkilainen Marc Jacobs tietää todellakin, miten jakaa mielipiteitä. Sen hän todistaa upean epätavanomaisilla mallistoillaan. Hänen omaperäiset mallinsa ovat todellinen muotiasuste. Ne antavat mahdollisuuden luoda erilaisia tulkintoja ja ainutlaatuisen luovia lookeja. Marc by Marc Jacobs perustettiin vuonna 2001 Marc Jacobsin toisena muotimallistona, ja se on tehnyt vaikutuksen upeilla aurinkolasi- ja silmälasimallistoillaan vuodesta 2007 alkaen. Yksi vilkaisu Marc by Marc Jacobs -silmälasimallistoon riittää toteamaan, että eloisa newyorkilainen on erityisen mieltynyt erottuvan värisiin designeihin.

Hillittyjen mustan, ruskean ja harmaan lisäksi mallisto sisältää myös kirkkaan punaisia, vihreitä ja sinisiä malleja. Näitä on koristeltu jännittävillä värisävyillä, nerokkailla kerroksilla ja ainutlaatuisilla kuvioilla, joilla on luotu uniikki kokonaisuus. Läpinäkyvät muovikehykset luovat raikkaan tunteen ja ne kuvastavat muotisuunnittelijan vaikuttavaa luovuutta yhdessä hienostuneiden materiaaliyhdistelmien kanssa. Silmälasimallisto on upean monipuolinen. Se sisältää ylellisiä paksuja kehyksiä sekä sirompia ja hillitympiä malleja.

Kaikki malliston silmälasit on valmistettu äärimmäisen taidokkaasti laadukkaista materiaaleista. 90 päivän palautusoikeuden ansiosta voit palauttaa tilauksesi Mister Spexille 90 päivän sisään tilauksen tekemisestä ja joko vaihtaa silmälasit laajan mallistomme toiseen malliin tai saada silmälasien hinnan takaisin.

  • Ilmainen neuvonta 0923-11 35 08
  • Ilmaiset toimituskulut yli 49€
  • 90 päivän palautusoikeus
  • Linssit sisältyvät hintaan **

* Myymälän normaalin kehyshinnan ja suositellun jälleenmyyntihinnan summa (RRP) kahdelle heijastamattomalla ja naarmuuntumattomalla pinnalla varustetulle muoviselle yksiteholinssille (taitekerroin 1.5) joiden voimakkuus on korkeintaan SF. +6.0/-6.0 D; cyl. +2.0/-2.0 D.

** Kaikissa kehyksissä on kaksi heijastamattomalla ja naarmuuntumattomalla pinnalla varustettua muovista yksiteholinssiä (taitekerroin 1.5), joiden voimakkuus on korkeintaan SF. +6.0/-6.0 D; cyl. +2.0/-2.0 D.

Yliviivatut hinnat ilman suositeltua jälleenmyyntihintaa ovat Mister Spexin normaalihintoja.