Käytämme evästeitä, jotta pystymme tarjoamaan sinulle parasta mahdollista palvelua sekä sujuvan selailukokemuksen. Jos jatkat nettisivujemme käyttöä, annat meille valtuudet Käytämme evästeitä.
Brillen

Silmälasit

Suodatin

Saadaksesi tarkemman mittauksen pään leveydestä

107 219

MARC O'POLO Eyewear Silmälasit

(180)

Näytä tuotteet välillä 1 - 60

Marc O’Polo Eyewear -silmälasit Mister Spexistä

Marc O’Polo Eyewear -silmälasimallistossa yhdistyvät ruotsalainen perintö ja perinteinen saksalainen tyylitaju. Marc O’Polo Eyewear on nykyaikainen silmälasimerkki, jonka on luonut yritys, joka tunnetaan selkeistä linjoistaan ja ajattomista malleistaan. Mister Spexin Marc O’Polo Eyewear -silmälasimalliston muodikas ja moderni tyyli näkyy selvästi design-kehysten upeassa mallistossa, jossa yhdistyvät hienosti käyttömukavuus ja minimalistinen eleganssi, josta ei tingitä.

Fantastisten ajankohtaisten värien ja älykkäiden teemojen yhdistelmällä Mister Spexin Marc O’Polo Eyewear -mallisto tarjoaa kaikenlaisille kasvoille sopivia kehyksiä Nämä kehykset ovat aina ehdottoman laadukkaat, ja jokaisessa mallissa aisojen sisäosaa koristaa helposti tunnistettava Marc O’Polo Eyewear -brändinimi. Nämä ylelliset silmälasit sopivat niin rentoon arkikäyttöön kuin työlaseiksikin, ja ne tuovat hitusen urbaania glamouria kaikkiin asukokonaisuuksiin.

Jotta olisit täysin tyytyväinen valitsemiisi Marc O’Polo Eyewear -silmälaseihin, Mister Spex tarjoaa henkilökohtaisen sovituspalvelun, joka antaa loistavan tilaisuuden sovittaa yli 2000 mallia yli 60 design-tuotemerkiltä. Voit olla varma, että valitsemiasi merkkilaseja on sovitettu ja kokeiltu omat piirteesi huomioon ottaen täydellisen lookin saavuttamiseksi.

  • Ilmainen neuvonta 09-2311 3508
  • Ilmaiset toimituskulut yli 49€
  • 90 päivän palautusoikeus
  • Linssit sisältyvät hintaan **

* Myymälän normaalin kehyshinnan ja suositellun jälleenmyyntihinnan summa (RRP) kahdelle heijastamattomalla ja naarmuuntumattomalla pinnalla varustetulle muoviselle yksiteholinssille (taitekerroin 1.5) joiden voimakkuus on korkeintaan SF. +6.0/-6.0 D; cyl. +2.0/-2.0 D.

** Kaikissa kehyksissä on kaksi heijastamattomalla ja naarmuuntumattomalla pinnalla varustettua muovista yksiteholinssiä (taitekerroin 1.5), joiden voimakkuus on korkeintaan SF. +6.0/-6.0 D; cyl. +2.0/-2.0 D.

Yliviivatut hinnat ilman suositeltua jälleenmyyntihintaa ovat Mister Spexin normaalihintoja.