Käytämme evästeitä, jotta pystymme tarjoamaan sinulle parasta mahdollista palvelua sekä sujuvan selailukokemuksen. Jos jatkat nettisivujemme käyttöä, annat meille valtuudet Käytämme evästeitä.
Glasses for square faces

Silmälasit neliskulmaisille kasvoille

Suodatin

Saadaksesi tarkemman mittauksen pään leveydestä

36 455

Silmälasit neliskulmaisille kasvoille

(2 767)
Näytä tuotteet välillä 1 - 60/2 767

Silmälasit neliömäisille kasvoille

Jos sinulla on neliömäiset kasvot, leukaperäsi ovat vahvat ja otsasi leveä. Kasvosi mittasuhteet ovat tasaiset, mutta sirommat ja lyhyemmät kuin pitkien tai soikeiden kasvojen, ja kulmakarvojen ja silmien linja on usein selkeä. Neliömäiset kasvot ovat usein kauniit ja huomiota herättävät, ja kasvonpiirteitä voidaan joko korostaa vahvoilla kehysmuodoilla tai pehmentää pyöreämmillä kehysmuodoilla. Neliskulmaisia kehyksiä kannattaa kuitenkin välttää, koska ne luovat todennäköisesti ylenpalttisen vakavan ilmeen ja peittävät kauniit poskipääsi. Kevyet vai vahvat? Monet design-tuotemerkit suunnittelevat silmälaseja neliömäisille kasvoille ja pitävät tyyleistä, jotka sopivat niihin.

Kevyet kehykset, pyöreät muodot, pitkulaiset muodot ja jopa pehmeästi pyöristetyt ovat kaikki hyviä vaihtoehtoja. Jos haluat vahvemman lookin, mikset valitsisi kirkasta väriä ja imartelevan virtaviivaiset kehykset? Kannattaa myös tutustua niihin design-tuotemerkkeihin, jotka tekevät jatkuvasti sinulle sopivia ihania malleja ja seurata heidän uusia tyylejään, koska vain parin tuotemerkin seuraaminen voi lyhentää valinta-aikaa. Mister Spexin virtuaalinen verkkopohjainen työkalu auttaa valitsemaan silmälasit, koska se auttaa näkemään lyhyessä ajassa, miltä kokonainen erilaisten muotojen valikoima näyttää. Tarjoamme myös täydellisen verkkopohjaisen optikkopalvelun, joten voimme auttaa sinua tarvitsemistasi vahvuuksista huolimatta.

Älä jää paitsi hyvistä tarjouksista - tilaa uutiskirjeemme

Saa tietoa uusimmista kampanjoista ja uusimmista tuotteistamme!

  • Ilmainen neuvonta 09-2311 3508
  • Ilmaiset toimituskulut yli 49€
  • 90 päivän palautusoikeus
  • Linssit sisältyvät hintaan **

* Myymälän normaalin kehyshinnan ja suositellun jälleenmyyntihinnan summa (RRP) kahdelle heijastamattomalla ja naarmuuntumattomalla pinnalla varustetulle muoviselle yksiteholinssille (taitekerroin 1.5) joiden voimakkuus on korkeintaan SF. +6.0/-6.0 D; cyl. +2.0/-2.0 D.

** Kaikissa kehyksissä on kaksi heijastamattomalla ja naarmuuntumattomalla pinnalla varustettua muovista yksiteholinssiä (taitekerroin 1.5), joiden voimakkuus on korkeintaan SF. +6.0/-6.0 D; cyl. +2.0/-2.0 D.

Yliviivatut hinnat ilman suositeltua jälleenmyyntihintaa ovat Mister Spexin normaalihintoja.