Käytämme evästeitä, jotta pystymme tarjoamaan sinulle parasta mahdollista palvelua sekä sujuvan selailukokemuksen. Jos jatkat nettisivujemme käyttöä, annat meille valtuudet Käytämme evästeitä.
glasses for oval faces

Silmälasit ovaaleille kasvoille

Suodatin

Saadaksesi tarkemman mittauksen pään leveydestä

31 529

Silmälasit ovaaleille kasvoille

(5 327)
Näytä tuotteet välillä 1 - 60/5 327

Silmälasit soikeille kasvoille

Soikeille kasvoille ominaista ovat tasaiset piirteet ja sama etäisyys otsan, nenän ja leuan alueilla, sekä hieman esiin työntyvät poskipäät ja tasaisen muotoinen leuka. Soikeat kasvot on hyvä lähtökohta useille silmälasi-ideoille, koska useimmat muodot sopivat sinulle. Tämä on kuitenkin itsessään ongelma, koska valinnanvaraa on niin runsaasti. Soikeille kasvoille sopivien silmälasien hakuprosessi ja omaan luonteeseen sopivien tuotteiden laaja valikoima saattavat lannistaa. Joskus kannattaa miettiä hyvällä ajalla, mitä haluaa silmälasien tekevän kasvoille ja millaisen imagon haluaa itselleen luoda.

Tulee myös pitää mielessä, että vaikka silmälasit näyttäisivät hyviltä, ne eivät välttämättä ole käyttömukavat. Tutki tarkkaan kaikkia kasvojesi osia. Ehkä löydät joistakin kehyksistä design-yksityiskohdan, joka korostaa sinulle mieluisinta piirrettä, kuten kulmakarvojasi tai poskipäitäsi. Voit myös valita ihanan värin, joka korostaa silmiesi väriä. On myös hyvä muistaa, että jotkin design-tuotemerkit tekevät malleja, jotka tuntuvat sopivan tiettyihin kasvojen muotoihin. Muista siis, että kun olet löytänyt design-tuotemerkin, jonka suunnittelemat silmälasit näyttävät ja tuntuvat hyviltä, kannattaa tutustua tuotemerkin uusiin mallistoihin. Mister Spex tarjoaa uusia malleja jatkuvalla syötöllä. Tarjoamamme upean 90 päivän palautusoikeuden ansiosta voit vaihtaa ne, jos muutat mielesi.

Älä jää paitsi hyvistä tarjouksista - tilaa uutiskirjeemme

Saa tietoa uusimmista kampanjoista ja uusimmista tuotteistamme!

  • Ilmainen neuvonta 09-2311 3508
  • Ilmaiset toimituskulut yli 49€
  • 90 päivän palautusoikeus
  • Linssit sisältyvät hintaan **

* Myymälän normaalin kehyshinnan ja suositellun jälleenmyyntihinnan summa (RRP) kahdelle heijastamattomalla ja naarmuuntumattomalla pinnalla varustetulle muoviselle yksiteholinssille (taitekerroin 1.5) joiden voimakkuus on korkeintaan SF. +6.0/-6.0 D; cyl. +2.0/-2.0 D.

** Kaikissa kehyksissä on kaksi heijastamattomalla ja naarmuuntumattomalla pinnalla varustettua muovista yksiteholinssiä (taitekerroin 1.5), joiden voimakkuus on korkeintaan SF. +6.0/-6.0 D; cyl. +2.0/-2.0 D.

Yliviivatut hinnat ilman suositeltua jälleenmyyntihintaa ovat Mister Spexin normaalihintoja.