Käytämme evästeitä, jotta pystymme tarjoamaan sinulle parasta mahdollista palvelua sekä sujuvan selailukokemuksen. Jos jatkat nettisivujemme käyttöä, annat meille valtuudet Käytämme evästeitä.

Perhoslmalliset silmälasit

Suodatin

Saadaksesi tarkemman mittauksen pään leveydestä

31 378

Perhoslmalliset silmälasit

(791)
Näytä tuotteet välillä 1 - 60/791

Butterfly-silmälasit Mister Spex Suomesta

Silmälaseja on hyvä pitää muunakin kuin välttämättömyytenä. Ne voivat olla coolit, trendikkäät tai tyylikkäät, ja ne kuvastavat kantajansa persoonallisuutta. Jujuna on löytää sopivat silmälasit. Valittavana on niin paljon erilaisia värejä, muotoja ja tyylejä, mutta mitkä silmälasit sopivat sinulle parhaiten? Hyvät silmälasit voivat korostaa joitakin kasvonpiirteitä ja parantaa samalla näkökykyä. Silmälaseja tilattaessa on kiinnitettävä huomiota neljään seikkaan, joita ovat kontrasti, mittasuhde, väri ja kasvojen muoto. Soikeisiin kasvoihin sopivat parhaiten butterfly-malliset silmälasit. Tällaiset kehykset sopivat niille, joilla on leveät poskipäät, kapea otsa ja kapea leuka. Kehysten värejä ovat musta, sininen, vihreä, punainen, keltainen ja ruskea. Butterfly-muotoiset silmälasit sisältävät myös laadukkaat linssit.

Ne ovat ulkomuodoltaan perinteiset ja todella käyttömukavat. Mister Spex on Euroopan suosituin verkko-optikkoliike, jolla on yli 1,5 miljoonaa tyytyväistä asiakasta. Tutustu uuteen ja jännittävään butterfly-silmälasien mallistoon, joka ei sisällä taatusti yhtäkään mallia, joka ei kiinnitä huomiotasi. Verkkokaupassamme on tarjolla kaikki suosituimmat tuotemerkit, joten tee rauhassa ostoksia.

Älä jää paitsi hyvistä tarjouksista - tilaa uutiskirjeemme

Saa tietoa uusimmista kampanjoista ja uusimmista tuotteistamme!

  • Ilmainen neuvonta 09-2311 3508
  • Ilmaiset toimituskulut yli 49€
  • 90 päivän palautusoikeus
  • Linssit sisältyvät hintaan **

* Myymälän normaalin kehyshinnan ja suositellun jälleenmyyntihinnan summa (RRP) kahdelle heijastamattomalla ja naarmuuntumattomalla pinnalla varustetulle muoviselle yksiteholinssille (taitekerroin 1.5) joiden voimakkuus on korkeintaan SF. +6.0/-6.0 D; cyl. +2.0/-2.0 D.

** Kaikissa kehyksissä on kaksi heijastamattomalla ja naarmuuntumattomalla pinnalla varustettua muovista yksiteholinssiä (taitekerroin 1.5), joiden voimakkuus on korkeintaan SF. +6.0/-6.0 D; cyl. +2.0/-2.0 D.

Yliviivatut hinnat ilman suositeltua jälleenmyyntihintaa ovat Mister Spexin normaalihintoja.