Käytämme evästeitä, jotta pystymme tarjoamaan sinulle parasta mahdollista palvelua sekä sujuvan selailukokemuksen. Jos jatkat nettisivujemme käyttöä, annat meille valtuudet Käytämme evästeitä.
Brillen

Silmälasit

Suodatin

Saadaksesi tarkemman mittauksen pään leveydestä

62 89

Polaroid Silmälasit

(35)

Näytä tuotteet välillä 1 - 35

Polaroid-silmälasit Mister Spexistä

Mister Spexin Polaroid-silmälasimallisto tarjoaa upean valikoiman tyylikkäitä silmälaseja, jotka on luotu käyttäen laadukkaita linssejä ja miellyttävän muotoisia kehyksiä. Kansainvälisesti tunnettu Polaroid-tuotemerkki on erikoistunut luomaan reseptilinssejä, aurinkolaseja, harvinaisia kehysmuotoja ja clip on -silmälaseja. Uusin muodikas Polaroid-mallisto on myynnissä Mister Spexin verkkokaupasta.

Mister Spexin Polaroid-silmälasimalliston mallit ovat tyylinsä puolesta hyvin erottuvia: niissä on neliönmuotoiset kehykset ja kaarevat aisat. Mallisto sisältää upean värivalikoiman, ja jokaisessa Polaroid-mallissa on tuotemerkin logo sivulla. Tämä mallisto vetoaa sekä miehiin että naisiin, jotka haluavat saada sivistyneen ja elegantin ilmeen, joka sopii varmasti jokaiseen tyyliin. Mister Spexin virtuaalisen sovituspalvelun ansiosta omien kasvojesi muotoon ja omaan makuusi sopivien silmälasien löytäminen on helppoa. Laadukkaat linssit sisältävät UV-suojan, kovapinnoitteen ja heijastamattoman pinnan.

Tilaamalla Polaroid-silmälasit Mister Spexistä saat ainutlaatuista palvelua, nopean Posti:n kautta tehtävän toimituksen, jota voit seurata, sekä kätevän 90 päivän palautusoikeuden Euroopan suosituimmasta verkko-optikkoliikkeestä.

  • Ilmainen neuvonta 09-2311 3508
  • Ilmaiset toimituskulut yli 49€
  • 90 päivän palautusoikeus
  • Linssit sisältyvät hintaan **

* Myymälän normaalin kehyshinnan ja suositellun jälleenmyyntihinnan summa (RRP) kahdelle heijastamattomalla ja naarmuuntumattomalla pinnalla varustetulle muoviselle yksiteholinssille (taitekerroin 1.5) joiden voimakkuus on korkeintaan SF. +6.0/-6.0 D; cyl. +2.0/-2.0 D.

** Kaikissa kehyksissä on kaksi heijastamattomalla ja naarmuuntumattomalla pinnalla varustettua muovista yksiteholinssiä (taitekerroin 1.5), joiden voimakkuus on korkeintaan SF. +6.0/-6.0 D; cyl. +2.0/-2.0 D.

Yliviivatut hinnat ilman suositeltua jälleenmyyntihintaa ovat Mister Spexin normaalihintoja.