Käytämme evästeitä, jotta pystymme tarjoamaan sinulle parasta mahdollista palvelua sekä sujuvan selailukokemuksen. Jos jatkat nettisivujemme käyttöä, annat meille valtuudet Käytämme evästeitä.
Brillen

Silmälasit

Suodatin

Saadaksesi tarkemman mittauksen pään leveydestä

98 205

Police Silmälasit

(66)

Näytä tuotteet välillä 1 - 60

Police-silmälasit

Police-tuotemerkki tunnetaan ympäri maailman yhtenä tyylikkäimmistä ja persoonallisimmista muotimerkeistä. Police-silmälaseihin on haettu inspiraatiota poliisien 1980-luvulla käyttämistä silmälaseista. Ne edustavat yksilöllistä ja omalaatuista tyyliä. Kaikille Police-silmälaseille on yhteistä itsevarmuus ja ilmeikkyys. Police-silmälasit on erityisen helppo tunnistaa innovatiivisen ja rohkean muotoilun ansiosta. Police-mallistoon on sisällytetty uusimmat silmälasimuodin trendit, etenkin uusimpiin pieniin ja kulmikkaisiin malleihin. Malliston keskeiset värit ovat ruskea, harmaa ja musta. Ne antavat silmälaseille tiettyä retrohenkeä, joka sopii Policen filosofiaan.

Malli V 1577 0710 on ehdottomasti tutustumisen arvoinen. Mallin kilpikonnakuvioinnin ansiosta se luo trendikkään älykkään tai nörttimäisen lookin. Tässä mallistossa on omalaatuinen yhdistelmä pelkistettyjä linjoja ja nykyaikaista muotoilua, jonka ansiosta se täydentää mitä tahansa asua kaikissa tilanteissa. Näiden Police-silmälasien uskomattomat kehykset vetävät taatusti huomiota puoleensa. Mister Spexin Police-malliston helmiin lukeutuu myös V 8365 0531. Tällä ohuella kokokehysmallilla on erottuva suorakulmainen muoto, joka antaa kasvoillesi voimakkuutta ja ilmeikkyyttä. Malli on tyylikkään pelkistetty. Nämä tyylikkäät, kulmikkaat ja erittäin muodikkaat silmälasit esittelevät tyylitajusi!

Mister Spexin Police-silmälasimallisto sisältää omaan makuusi sopivia trendikkäitä kehyksiä, kokokehys- ja puolikehysmalleja, sekä hengettömiä malleja. Mister Spex tarjoaa laajan valikoiman silmälaseja 1980-luvun hengessä kulkevalta klassiselta Police-tuotemerkiltä. Mister Spexin Police-silmälasien hinta sisältää muovilinssit, joissa on heijastamaton pinta, naarmuuntumisenestopinnoite, puhdistusta helpottava pinnoite sekä täydellinen UV-suoja.

Jos nämä linssit eivät täytä vaatimuksiasi, voit valita äärettömän ohuet linssit saadaksesi höyhenenkevyet silmälasit. Lisävalintana on SEIKOn itse puhdistuvat linssit. Nämä linssit ovat lootuskukan tavoin luonnostaan likaa ja vettä hylkiviä, joten tavallista puhdistusta ei tarvita. Jos et ole jostain syystä tyytyväinen Police-silmälaseihin, voit palauttaa ne 90 päivän sisään vaihtaaksesi ne toiseen malliin tai saadaksesi kaikki rahasi takaisin. Mister Spex: asiakastyytyväisyyden asiantuntija.

  • Ilmainen neuvonta 09-2311 3508
  • Ilmaiset toimituskulut yli 49€
  • 90 päivän palautusoikeus
  • Linssit sisältyvät hintaan **

* Myymälän normaalin kehyshinnan ja suositellun jälleenmyyntihinnan summa (RRP) kahdelle heijastamattomalla ja naarmuuntumattomalla pinnalla varustetulle muoviselle yksiteholinssille (taitekerroin 1.5) joiden voimakkuus on korkeintaan SF. +6.0/-6.0 D; cyl. +2.0/-2.0 D.

** Kaikissa kehyksissä on kaksi heijastamattomalla ja naarmuuntumattomalla pinnalla varustettua muovista yksiteholinssiä (taitekerroin 1.5), joiden voimakkuus on korkeintaan SF. +6.0/-6.0 D; cyl. +2.0/-2.0 D.

Yliviivatut hinnat ilman suositeltua jälleenmyyntihintaa ovat Mister Spexin normaalihintoja.