Käytämme evästeitä, jotta pystymme tarjoamaan sinulle parasta mahdollista palvelua sekä sujuvan selailukokemuksen. Jos jatkat nettisivujemme käyttöä, annat meille valtuudet Käytämme evästeitä.
Brillen

Silmälasit

Suodatin

Saadaksesi tarkemman mittauksen pään leveydestä

69 114

Ralph Silmälasit

(53)

Näytä tuotteet välillä 1 - 53

RALPH-silmälasit

Muotimerkki Ralph Laurenin tarina alkaa 1960-luvulta, jolloin nuori muotisuunnittelija toi markkinoille räväkät Polo-solmionsa. Ne saavuttivat välitöntä suosiota, ja niitä seurasi kattava miesten vaatemallisto. Ralph Lauren on kuvaillut itseään seuraavasti: “En ole muodinmukainen. Olen muodinvastainen. En halua kuulua siihen maailmaan. Se on liian hetkellinen. Se ei ole koskaan vaikuttanut minuun. Haen pitkäaikaisuutta, ajattomuutta ja tyyliä - en muotia.”

Tästä huolimatta amerikkalainen, jonka oikea nimi on Ralph Lifshitz, on yksi maailman vaikutusvaltaisimpia muotisuunnittelijoita. Hänen vuoden 1971 naisten mallistonsa inspiraationa oli hänen vaimonsa, joka muistutti häntä Katharine Hepburnista. Hän suunnitteli rohkean naisten malliston, joka sisälsi perinteisiä miesten paitoja, joissa oli selkeän naisellinen tyyli. Ralph Lauren on myös huomattava hyväntekijä, joka tukee AIDSin ja syövän tutkimusta. Vuonna 1999 tuotiin markkinoille trendikkäämpi ja nuorekkaampi RALPH-mallisto.

Se on suunnattu "Lauren-naisen tyttärelle", itsevarmalle ja tyylitietoiselle 16–25-vuotiaalle naiselle. RALPH by Ralph Lauren -malliston moderneissa malleissa yhdistyvät jännittävät trendit ja ajaton tyyli. Mister Spexin RALPH-silmälasimallisto sisältää useita upeita värejä ja modernia estetiikkaa selkeän eleganttiin Ralph Lauren -tyyliin. Tutustu punertavan tummanruskeaan 0RA 7021 601 -malliin tai moderniin 0RA 7023 541 -malliin. Selaa erilaisia malleja. Käytä 360 asteen näkymää tarkastellaksesi silmälaseja joka kuvakulmasta. Auttaaksemme sinua tekemään valintasi tarjoamme oppaan, joka sisältää kaikille kasvojen muodoille sopivia tyylejä. Kun olet löytänyt mieleisesi mallin, voit sovittaa silmälaseja verkkopohjaisessa sovitustyökalussamme. Räätälöi uudet RALPH-silmälasit omien tarpeidesi perusteella syöttämällä reseptisi tärkeät tiedot. Voit lisätä myös muita ominaisuuksia kuten itsestään tummuvat linssit muuttaaksesi RALPH-silmälasit RALPH-aurinkolaseiksi auringon paistaessa!

Lisätietoa tilaamisesta ja toimituksesta löydät kotisivumme apuosiosta. RALPH-mallistomme lisäksi verkkokaupassamme on useita silmälaseja muiltakin tuotemerkeiltä.

  • Ilmainen neuvonta 09-2311 3508
  • Ilmaiset toimituskulut yli 49€
  • 90 päivän palautusoikeus
  • Linssit sisältyvät hintaan **

* Myymälän normaalin kehyshinnan ja suositellun jälleenmyyntihinnan summa (RRP) kahdelle heijastamattomalla ja naarmuuntumattomalla pinnalla varustetulle muoviselle yksiteholinssille (taitekerroin 1.5) joiden voimakkuus on korkeintaan SF. +6.0/-6.0 D; cyl. +2.0/-2.0 D.

** Kaikissa kehyksissä on kaksi heijastamattomalla ja naarmuuntumattomalla pinnalla varustettua muovista yksiteholinssiä (taitekerroin 1.5), joiden voimakkuus on korkeintaan SF. +6.0/-6.0 D; cyl. +2.0/-2.0 D.

Yliviivatut hinnat ilman suositeltua jälleenmyyntihintaa ovat Mister Spexin normaalihintoja.